Πρώην παίκτης του Survivor μας έβαλε στο σπίτι του και "μείναμε"

Απίστευτη θέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώην παίκτης του Survivor μας έβαλε στο σπίτι του και

Μία ξενάγηση στο πανέμορφο σπίτι του μας έκανε ένας αγαπημένος πρώην παίκτης του Survivor, και η αλήθεια είναι πως μόλις το είδαμε "μείναμε" με το στόμα ανοικτό μιας και είναι ένας επίγειος παράδεισος στην πιο ήσυχη και γαλήνια τοποθεσία.

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες που αγαπήσαμε ήδη από τα πρώτα επεισόδια του ριάλιτι και έτσι η αγάπη μας για εκείνον κρατάει ακόμα.

Ο λόγος για τον Γιάννη Δρυμωνάκο, ο οποίος μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», θέλησε να μοιραστεί με όλους το σπίτι του που βρίσκεται στην ανατολική Αττική.

Εκεί ο κολυμβητής μένει μαζί με την αγαπημένη του και πρόκειται για το δικό του «ησυχαστήριο» με την πιο απίστευτη θέα στη θάλασσα.

Μεταξύ άλλων, ο πρωταθλητής κολύμβησης σχολίασε το πώς βιώνει τον εγκλεισμό στο εξοχικό του, συγκρίνοντας τις συνθήκες με τον εγκλεισμό που είχε πριν δύο χρόνια όσο ήταν στο Survivor.

Μάλιστα, μέσα από το εξοχικό του, ο Γιάννης Δρυμωνάκος μοιράστηκε ένα επικό στιγμιότυπο στο Instagram, στο οποίο κολυμπάει μέσα στην μπανιέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Δρυμωνάκος

«Πάντα κοιτάζαμε να το ρίχνουμε λίγο έξω οπότε ερχόμασταν εδώ τα σαββατοκύριακα. Είναι πολύ δύσκολο όπως για πολλούς ανθρώπους, ειδικά για εμένα που είμαι ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος. Προσπαθώ να ξεσπάσω.. Τον πρώτο καιρό όλοι το είδαμε χαλαρα. Το πιο σημαντικό είναι το μυαλό μας, να το σκεφτούμε και να είμαστε θετικοί» είπε αρχικά ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πριν από δύο χρόνια είχα μία αντίστοιχη εμπειρία με τον εγκλεισμό, ωστόσο τώρα περνάμε με πολύ καλύτερες συνθήκες. Σε αυτό το σπίτι ήρθα το 2012. Είναι πολύ όμορφο ασχολούμαι με τον κήπο και έχω τη θέα με τη θάλασσα. Ξεχνιέμαι και ανοίγει το μάτι σου».

TAGS