Τραγωδία για τον Alpha - Ο Δήμος Βερύκιος έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου

Δύσκολες ώρες και για τον Δημήτρη Κοντομηνά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία για τον Alpha - Ο Δήμος Βερύκιος έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου

Μία μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε για την οικογένεια του ALPHA, μίας και ο Δήμος Βερύκιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου ενός στενού του συνεργάτη από κορωνοϊό.

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Κυριακής, ο Μανώλης Μαλέλης, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και μέρες στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Πρόκειται για ένα ηγετικό μέλος της οικογένειας του ALPHA, μιας και διετέλεσε πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ ήταν για χρόνια στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο Δήμος Βερύκιος αποχαιρέτησε τον φίλο του μέσα από μία ανάρτησή του στο Twitter: «Αντίο Μάνο! Τόσο γρήγορα, τόσο άδικα. Έλαχε να είσαι ο 33ος. Τα Δυτικά Βαλκάνια σε αποχαιρετούν».

μανώλης μαλέλης πέθανε

Στο μεταξύ, πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε και ο 39ος θάνατος από κορωνοϊό, μιας και έφυγε από τη ζωή μια γυναίκα στη Λέσβο.

Αυτή ήταν η κατάσταση της υγείας του

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά πάλευε με τον κορωνοϊό την τελευταία εβδομάδα. Αρχικά η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε κάποια ιδιαίτερη ανησυχία όμως τις τελευταίες ημέρες επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ. Τις τελευταίες ώρες η πνευμονία εκδηλώθηκε με ακόμη πιο άγρια συμπτώματα με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να αντέξει παρά τις προσπάθειες των ιατρών.

Αξίζει να σηειωθεί ότι ο Μανώλης Μαλέλης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ένα συγκεκριμένο αυτοάνοσο το οποίο “χτυπάει” τους μύες, ενώ πριν από αρκετό χρονικό διάστημα είχε νοσηλευτεί στην Αμερική με έξοδα του Κοντομηνά.

Τους τελευταίους μήνες ήταν ένας από τους λίγους συνεργάτες ο οποίος κατάφερνε να επικοινωνεί με τον επιχειρηματία ο οποίος όπως παραμένει έγκλειστος και απομονωμένος στο “Υγεία”.