Αγωνία για τη Στέλλα Τροκανά - Με συμπτώματα κορωνοϊού η εγκυμονούσα

Μένει μόνιμα στην Αγγλία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγωνία για τη Στέλλα Τροκανά - Με συμπτώματα κορωνοϊού η εγκυμονούσα

Η Στέλλα Τροκανά μένει μόνιμα στην Αγγλία, ωστόσο όπως η ίδια δήλωσε στην εκπομπή Μαζί σου, έχει μεγάλη αγωνία για την υγεία της, μιας και είναι εγκυμονούσα και μάλιστα στο μήνα της, ενώ εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για όσα βιώνει και δεν έκρυψε την αγωνία της, μιας και η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη στην Αγγλία όπου μένει.

Όπως σχολίασε η ίδια, προς το παρόν μένει στο σπίτι και δεν βγαίνει καθόλου προκειμένου να προστατευθεί.

Για τον κορωνοϊό μίλησε σήμερα στην Τατιάνα Στεφανίδου και ο Στέφανος Μιχαήλ, ο οποίος περιέγραψε πώς βιώνει την καραντίνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρώτα συμπτώματα εμφάνισε ο γιος μου που είναι τεσσάρων χρονών, ο οποίος είχε βήχα, πυρετός και μόλυνση στα μάτια. Είχα πάρει τότε τον γιατρό και μου είχε πει τηλεφωνικά πως αυτά είναι συμπτώματα κορωνοϊού οπότε να καθίσουμε στο σπίτι για 14 μέρες.

Αν τα συμπτώματα συνεχιστούν να ξαναπάρουμε τηλέφωνο. Μετά από 14 μέρες εμφάνισα και γω τα ίδια ακριβώς συμπτώματα. Επειδή είμαι έγκυος ξαναπήρα τηλέφωνο, μου είπαν να πάρω στη γραμμή επειγόντων και συμβουλών, όμως, εκεί υπάρχει επιλογή αν είσαι πάνω των 65 να πατήσεις το 1 και αν είσαι κάτω των 65 να περιμένεις. Εγώ περίμενα, δεν απάντησε κάποιος όσες φορές και αν προσπάθησα. Συνολικά περίμενα πάνω από τρεις ώρες.

Μετά από κάποιες μέρες, επειδή τα συμπτώματα επέμεναν, προσπάθησα να ξαναπάρω και είχαν βάλει καινούργιο μήνυμα. Αυτό έλεγε, “αν έχετε συμπτώματα κορωνοϊού, μην τηλεφωνείτε, μείνετε σπίτι σας και περιμένετε 14 μέρες”. Οπότε πλέον σου απέκλειαν και το ενδεχόμενο να μιλήσεις με κάποιον.

Έτσι, δεν ξαναπροσπάθησα. Πλέον έχουν περάσει οι 14 μέρες και είμαστε καλύτερα από συμπτώματα όλοι αλλά τη δεδομένη στιγμή, που ήμασταν άρρωστοι, η αλήθεια είναι πως νιώσαμε λίγο περίεργα» σημείωσε η ηθοποιός.