Η Μαρία Σολωμού περνάει μία "τρέλα" στην καραντίνα με το παιδί της

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Σολωμού περνάει μία

Η Μαρία Σολωμού ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων θέλησε να περιγράψει την "τρέλα" που επικρατεί στο σπίτι της, τώρα που βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με το παιδί της, και πώς περνούν οι δυο τους.

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε με τους συντελεστές της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου πώς ακριβώς βιώνει την όλη κατάσταση, ενώ στάθηκε και στο πώς περνάει το χρόνο με το γιο της, με την περιγραφή της να είναι απλά απολαυστική.

Πριν από λίγο καιρό δε δίστασε να εκφράσει το παράπονό της που λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν μπορούσε να δει τον γιο της!

Αναλυτικά όσα δήλωσε η ηθοποιός

«Έχω δυσκολευτεί τόσο πολύ. Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει. Είναι μια φάση που ασχολούνται όλοι με το instagram... φανταστείτε να πέσει και αυτό τι θα κάνουμε; Εγώ είμαι η γκαντέμο της τεχνολογίας, καθόμουν ώρες πάνω από τον υπολογιστή για να μάθω πώς λειτουργεί» είπε η Μαρία Σολωμού.

«Έπρεπε κάτι να κάνω, γιατί άλλαξε η ισορροπία πολύ απότομα. Έκανα τις γυμναστικές μου, το σκύλο βόλτα, το σπίτι. Τώρα ήρθε σπίτι και ο γιος μου. Ο καθένας έχει πιάσει μία γωνία στο σπίτι και δε μιλάμε. Είναι αυτή η φάση. Βρίσκουμε διάφορα και κάνουμε παρέα. Σήμερα είπαμε μήπως πάμε εδώ κοντά να τρέξουμε. Απασχολούμαι με διάφορα πράγματα».

«Μέσα σε όλο αυτό που ζούμε, χτυπάει ένα τηλέφωνο, με παίρνει ο Γιώργος Φειδάς και μου λέει, "ρε συ Μαρία σκέφτηκα να κάνουμε ένα σίριαλ τώρα, έτσι όπως είμαστε, από τα σπίτια μας". Τέσσερις φίλες που μιλάνε στο τηλέφωνο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

«Είναι τέλειο! Μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν μας πιάσει ο κορονοϊός. Είναι η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σύλβια Δελικούρα, η Κατερίνα Θεοχάρη και εγώ. Με χαρακτήρες, γραμμένο σενάριο κανονικά και ο καθένας τραβάει τον εαυτό του. Πρέπει να σκηνοθετήσουμε μόνοι μας, να ντυθούμε μόνοι μας, να βρούμε το κάδρο μας, το φως μας, να βαφτούμε, να μάθουμε τα λόγια» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις αναλυτικές δηλώσεις της για το νέο σίριαλ που ετοιμάζει: