Κορωνοϊός: Πέθανε ο Κεν Σιμούρα

Τον νίκησε ο ιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Πέθανε ο Κεν Σιμούρα

Θλίψη προκλήθηκε με την είδηση πως πέθανε ο Ιάπωνας κωμικός Κεν Σιμούρα από κορωνοϊό. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών μετά από επιπλοκές της νόσου. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ο δημοφιλής Ιάπωνας κωμικός Κεν Σιμούρα, που είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο καθώς μολύνθηκε από τον κορωνοϊό, υπέκυψε στην ασθένεια COVID-19, μετέδωσε το ιαπωνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Ποιος ήταν ο κωμικός Κεν Σιμούρα που πέθανε από κορωνοϊό

Ο Σιμούρα, πασίγνωστος στην πατρίδα του, είχε αρχίσει την καριέρα του τη δεκαετία του 1970. Νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας, όπου υπέκυψε το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 70 ετών, διευκρίνισε η ιαπωνική δημόσια τηλεόραση.

Να αναφέρουμε ωστόσο πως σοκ προκάλεσε και η είδηση πως η αγαπημένη «Ρακέλ» του «La Casa De Papel» βρέθηκε και αυτή θετική στον ιό. Η ηθοποιός έκανε η ίδια την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Πέθανε και ο Τέρενς Μακνάλι από τον ιό

Θλίψη προκλήθηκε με την είδηση πως πέθανε ο συγγραφέας Τέρενς Μακνάλι από κορωνοϊό. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών την Τρίτη 24 Μαρτίου στη Σαρασότα της Φλόριντα. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ο Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας, πρόσφατα είχε αναρρώσει από μια εκτεταμένη θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα και έπασχε από χρόνια αναπνευστικά νοσήματα.

O ίδιος δυστυχώς είχε διαγνωστεί με την επικίνδυνη ασθένεια που του πήρε στο τέλος την ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη τόσο συγγενείς και φίλους, όσο και θαυμαστές του. Την ίδια στιγμή, οι θάνατοι στην Ελλάδα συνεχώς αυξάνονται, με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται στους 38.