Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συνεργάτης της από το Happy Day σε καραντίνα - Η αποκάλυψη στον αέρα του ALPHAtv

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συνεργάτης της από το Happy Day σε καραντίνα - Η αποκάλυψη στον αέρα του ALPHAtv

Συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλής από το Happy Day βρίσκεται σε καραντίνα. Τι αποκάλυψε στον αέρα του ALPHAtv η παρουσιάστρια και για ποιο λόγο δεν βρίσκεται σήμερα στην εκπομπή μαζί τους.

Ο λόγος για την Μαρία Αντωνά, η οποία όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας, στον Alpha, βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Ο λόγος είναι πως επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Ρουμανία ο σύντροφος της Μαρίας Αντωνά, Άρης Σοιλέδης, που είναι ποδοσφαιριστής και παίζει εκεί. Έτσι για προληπτικούς λόγους η Μαρία έμεινε εκτός εκπομπής.

«Η Μαρία Αντωνά γιατί λείπει; Γύρισε ο σύντροφός της από το εξωτερικό. Οι κανόνες είναι κανόνες. Και οφείλει η Μαρία μαζί με τον Άρη να είναι σε καραντίνα για 14 ημέρες» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε και ποιος συνεργάτης αποχώρησε για να πάρει δική του εκπομπή

Μαρία Αντωνά

Ποιος ο σύντροφος της που την έβαλε σε «καραντίνα»

Ο Αριστείδης Σοϊλέδης (γενν. στις 8 Φεβρουαρίου 1991) είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός πλάγιος αμυντικός για την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Σοϊλέδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό. Έκανε το ντεμπούτο του, ως επαγγελματίας, σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ εναντίον του Λεβαδειακού κατά τη διάρκεια της σεζόν 2008-2009, αντικαθιστώντας τον Σεμπαστιάν Λέτο. Αναγνωρίζοντας τις δυνατότητές του και για να αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία, αγωνίστηκε ως δανεικός για δύο διαδοχικές περιόδους, αρχικώς, στον ΟΦΗ και στην συνέχεια στον Λεβαδειακό, όπου δεν κατάφερε να έχει θετικό αντίκτυπο με την επίδοσή του. Στις 31 Αυγούστου 2011, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποδέσμευση του παίκτη, ο οποίος δεν κατόρθωσε να κερδίσει επαρκή χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα.

Στις 7 Ιουνίου 2014, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Στις 19 Ιουλίου 2018, υπέγραψε συμβόλαιο με τη ΦΚ Μποτοσάνι στο Πρωτάθλημα Ρουμανίας.

Στις 2 Αυγούστου 2019, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Στεάουα Βουκουρεστίου.