Βγήκε στον ΑΝΤ1 η Σκορδά μετά την καραντίνα - Με μόνο 2 άτομα δίπλα της

Ποια η κατάσταση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγήκε στον ΑΝΤ1 η Σκορδά μετά την καραντίνα - Με μόνο 2 άτομα δίπλα της

Η Φαίη Σκορδά βγήκε από την καραντίνα επέστρεψε με το Πρωινό και πάλι στον αέρα του ΑΝΤ1. Μετά από μια απουσία δυο εβδομάδων με μόνο 2 άτομα δίπλα της η παρουσιάστρια βρέθηκε στο πόστο της ξανά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό πριν από δύο εβδομάδες και μπήκε σε καραντίνα προκειμένου να μη μεταδώσει καθόλου τον ιό, με την εκπομπή της να σταματά μιας και οι υπόλοιποι συνεργάτες της μπήκαν σε καραντίνα.

Ωστόσο πλέον, δεν έχει κανένα σύμπτωμα και με τις απαραίτητες βεβαιώσεις του ΕΟΔΥ, η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να μπει και πάλι στο πλατό του Πρωινού. Μάλιστα η εκπομπή ήταν να βγει στον αέρα σήμερα στις 10 ωστόσο καθυστέρησε λίγο.

Όπως σε όλες τις ψυχαγωγικές στην ελληνική τηλεόραση, θα αλλάξει λίγο η θεματολογία, μιας και χρειάζεται μία παραπάνω ενίσχυση το ενημερωτικό κομμάτι. Δείτε και την τελευταία εμφάνιση με τον σύντροφο της πριν νοσήσει

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για την επιστροφή της και πάλι στο Πρωινό

Η Φαίη βγήκε στον αέρα και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της ενώ στο πλευρό της είχε μόνο δυο συνεργάτες της.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την ανησυχία και τα περαστικά σας, βάση των οδηγιών του ΕΟΔΥ, μου είπαν ότι μπορώ να επανέλθω στην καθημερινότητα μου και αφού τα περισσότερα προγράμματα και οι εκπομπές ψυχαγωγίας είναι στον αέρα είμαστε και εμείς στο πόστο μας και θα προσπαθήσουμε για αυτή την πρωτόγνωρη πραγματικότητα να προσαρμόσουμε με θέματα την εκπομπή και με αισιοδοξία. Στο πλατό είναι η Αφροδίτη και ο Δημήτρης, αλλά και ο Βασίλης που θα μας μαγειρέψει. Δεν είπα πολλά γιατί το θεωρούσα μικροπρεπές να απαντήσω» είπε η παρουσιάστρια.