Έκτακτο - Δεν θα βγει στις 10:00 η Σκορδά στον ΑΝΤ1

Τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Δεν θα βγει στις 10:00 η Σκορδά στον ΑΝΤ1

Δεν βγήκε στις 10:00 η Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1, όπως ήταν προγραμματισμένο για το πρωί της Δευτέρας. Στο πρόγραμμα του καναλιού, υπήρξε μια μικρή αλλαγή και η παρουσιάστρια θα βγει αργότερα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό πριν από δύο εβδομάδες και μπήκε σε καραντίνα προκειμένου να μη μεταδώσει καθόλου τον ιό, με την εκπομπή της να σταματά μιας και οι υπόλοιποι συνεργάτες της μπήκαν σε καραντίνα.

Ωστόσο πλέον, χωρίς να έχει κανένα σύμπτωμα και με τις απαραίτητες βεβαιώσεις του ΕΟΔΥ, η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να επιστρέψει στο πλατό του Πρωινού. Μάλιστα η εκπομπή ήταν να βγει στον αέρα σήμερα στις 10 ωστόσο καθυστέρησε λίγο.

Όπως σε όλες τις ψυχαγωγικές στην ελληνική τηλεόραση, θα αλλάξει λίγο η θεματολογία, μιας και χρειάζεται μία παραπάνω ενίσχυση το ενημερωτικό κομμάτι.

Για ποιο λόγο δεν βγήκε στον αέρα η Φαίη Σκορδά

Ενώ η παρουσιάστρια ήταν να βγει στον αέρα κανονικά το πρωί της Δευτέρας, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης δεν θα καθυστερήσει λίγο να βγει.

Τι συνέβη; Η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα της Πανδημίας με αποτέλεσμα να έχουν live συνέντευξη τύπου. Για αυτό τον λόγο η ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 θα διαρκέσει λίγο παραπάνω, όσο διαρκέσουν δηλαδή και οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης. Δείτε εδώ και την πρόσφατη επίσκεψη της με τα παιδιά στον Γιώργο Λιάγκα

Η παρουσιάστρια θα βγει δηλαδή κανονικά στον αέρα, απλά λίγο αργότερα από την προγραμματισμένη της ώρα που είναι στις 10. Περιμένουμε λίγο ακόμα δηλαδή και η Φαίη Σκορδά θα είναι και πάλι κοντά μας.