Έγκυος η Μορφούλα Ντώνα - Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Έσκασαν τα ευχάριστα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκυος η Μορφούλα Ντώνα - Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται πως πλέει η Μορφούλα Ντώνα μιας και πριν από λίγο ανακοίνωσε πως είναι έγκυος, γεγονός που της έφερε μεγάλη χαρά μέσα στις δύσκολες στιγμές που ζούμε, ενώ παράλληλα έστειλε και το μήνυμά της για τον κορωνοϊό.

Η αγαπημένη αθλήτρια είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της και δε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη, μιας και όπως αποκάλυψε η ίδια, η χαρά της μεγάλωσε πιο πολύ και από την κοιλιά της.

Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωση η ίδια στο Instagram με ένα υπέροχο ποστ, στο οποίο θέλησε να στείλει και το μήνυμά της για τον κορωνοϊό.

Το πρώτο της παιδάκι περιμένει και μία άλλη αγαπημένη Ελληνίδα αθλήτρια, μαζί με τον σύζυγό της!

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Και Ναι πια μπορώ να το ανακοινώσω....η κοιλιά μου μεγάλωσε αρκετά πια και η χαρα μου ακόμη περισσότερο!

Baby loading....

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, όλες νομίζω οι εγκυμονούσες έχουμε ένα άγχος και μια ευθύνη παραπάνω γιατί ετοιμαζόμαστε να φέρουμε μια καινούρια ζωή στον κόσμο! Μένουμε σπίτι και μένουμε αισιοδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα»!

Πέρα από τη Μορφούλα Ντώνα, έγκυος είναι και μία αγαπημένη πρώην παίκτρια του Power of Love, η οποία ανακοίνωσε επίσης μέσα από τα social media την εγκυμοσύνη της

O λόγος για την Ευαγγελία Καλτσή η οποία περιμένει κι εκείνη το πρώτο της παιδάκι.

«Οι ευχές για την ονομαστική μου εορτή πολλές κ δεν τις προλαβαίνω για αυτό κ σας αφήνω αυτό το μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Η απουσία μου όλο αυτό το καιρό απεικονίζετε στην δημοσίευση αυτήν. Απο εδώ κ πέρα θα μοιραστούμε πολλά... Εύχομαι σε όλο το κόσμο ΥΓΕΙΑ (αυτό που φωνάζω χρόνια) αγάπη κ ευτυχία.
Γρήγορα κ με ψηλά το κεφάλι να βγούμε όλοι από αυτόν τον γολγοθά κ να σταθούμε στα πόδια μας. Χρόνια πολλά ΕΛΛΑΔΑ χρόνια πολλά Βαγγέλη χρόνια πολλά Ευαγγελία».

Ευαγγελία Καλτσή εγκυμοσύνη