Ο Σάκης Ρουβάς ξέρει να εντυπωσιάζει ακόμα και μέσα από το σπίτι του

Η νέα του κίνηση που "τρέλανε" το Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σάκης Ρουβάς ξέρει να εντυπωσιάζει ακόμα και μέσα από το σπίτι του

Ο Σάκης Ρουβάς εκπέμπει τη λάμψη του όπου και να βρίσκεται και έτσι για ακόμα μία φορά μας έδειξε πως και μέσα από το σπίτι του έχει τον δικό του τρόπο να εντυπωσιάζει τους χιλιάδες φανς του, με μία νέα δημοσίευση στο Instagram που "έσπασε" τα ταμεία.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκει ένα σωρό τρόπους για να γίνει όσο πιο δημιουργικός γίνεται τώρα που βρίσκεται σπίτι λόγω καραντίνας και απ' ό, τι φαίνεται, έχει βρει τη λύση.

Και ποιος δε θέλει να ακούσει live τον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει τις επιτυχίες του που έχουμε τραγουδήσει και έχουμε χορέψει όσο τίποτα άλλο εδώ και τρεις ολόκληρες δεκαετίες;

Ο αγαπημένος τραγουδιστής λοιπόν δε χαλάει ποτέ χατίρι στους φανς του και έτσι θέλησε, μετά το επιτυχημένο live που έκανε στο Instagram, το οποίο μάζεψε πάνω από 15.000 προβολές, να χαρίσει ακόμα μία υπέροχη στιγμή στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Σάκης Ρουβάς, μαζί με την Κάτια Ζυγούλη, είχε μοιραστεί με το κοινό του και με ποιον ακριβώς τρόπο περνάει η καθημερινότητα τώρα που βρίσκονται σε καραντίνα.

Έτσι, παρέα με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, μέσα από το οποίο ερμηνεύει μία διασκευή της γνωστής επιτυχίας του «Και σε θέλω» η οποία μας έκανε να παραμιλάμε.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς

Κάτω από το βίντεο με το «Και σε θέλω», ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να στείλει και ένα όμορφο μήνυμα σε όλους τους followers του.

«+ Se Thelo (Accoustic)

Σε μια καθημερινότητα που πλέον ζούμε αρκετά διαφορετικά, πώς να μην αρχίσουμε να βλέπουμε και τα τραγούδια μας με μια άλλη ματιά; Μαζί με τον @dimitriskontopoulos ανακαλύπτουμε από την αρχή αγαπημένα κομμάτια μας και σας τα παρουσιάζουμε σε μια εναλλακτική, φρέσκια εκδοχή. #staytuned for more... #Qsessions #menoumespiti»