Σοφία Καρβέλα: Η κόρη της Άννας Βίσση βρήκε τη θεραπεία που της ταιριάζει

Η ιδέα της "σκίζει"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοφία Καρβέλα: Η κόρη της Άννας Βίσση βρήκε τη θεραπεία που της ταιριάζει

Η Σοφία Καρβέλα έχει τον δικό της τρόπο να περάσει την καραντίνα και να αφήσει πίσω τον κορωνοϊό, μιας και η κόρη της Άννας Βίσση, όπως αποκάλυψε έχει βρει την κατάλληλη θεραπεία για τον επικίνδυνο ιό που της ταιριάζει πιο πολύ!

Η γνωστή σχεδιάστρια προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε με χιούμορ και θετική ενέργεια.

Η Σοφία Καρβέλα, ζει μόνιμα μαζί με τον αγαπημένο της και τα παιδιά της στην Αμερική, και απ' ό, τι φαίνεται έχει βρει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό όποια στιγμή και να έρθει, ενώ πριν λίγες μέρες μας έφερε την άνοιξη με μία δημοσίευσή της.

Θέλοντας να αστειευτεί και να κάνει λίγο πιο ελαφρύ το κλίμα, η Σοφία Καρβέλα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία μαζί με τα παιδιά της από την πισίνα και έγραψε: «Το χλώριο είναι κάπως σαν το νέο "ένα μήλο την ημέρα"... αν καταλαβαίνεις τι εννοώ».

Σε αυτό το ποστ έδειξε τη θετική της πλευρά, ωστόσο σε άλλο ποστ της μας είχε συγκινήσει με ένα κείμενο που είχε ανεβάσει

Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε σαν story στο Instagram ένα το εν λόγω κείμενο παραπέμποντάς μας μάλιστα να διαβάσουμε το βιβλίο από την Byron Katie, "A Mind At Home With Itself".

"Ρωτάω ξανά και ξανά τι πάει λάθος με εμένα. Λοιπόν, τίποτα, απλώς πιστεύω τις αγχωτικές σκέψεις μου! Προς όλους τους πιθανώς πληγωμένους ανθρώπους, τις αδερφές και τους αδερφούς εκεί έξω, διαβάστε αυτό το βιβλίο από αυτήν τη μαγική γυναίκα Byron Katie. A Mind At Home With Itself

Έχει να κάνει με την αναζήτηση. Και το να δεις την αλήθεια για όλα όσα λέμε στον εαυτό μας και μας προκαλούν πόνο. Φτάνει. Το να συμπεριφέρομαι άσχημα στον εαυτό μου έχει γίνει κουραστικό. Κι εγώ μεγαλώνω. Και καθυστερημένα χρόνια πολλά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε εμένα και σε εσάς" έγραφε χαρακτηριστικά το κείμενο.