Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό

«Να μπορέσει η χώρα να σταθεί όρθια...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη θέλησε με τη σειρά της να στείλει μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Facebook, ένα ηχηρό μήνυμα για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας με την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ", Μαριάννα Βαρδινογιάννη, μίλησε και εκείνη για τον κορωνοϊό με σκοπό να μοιράσει αισιοδοξία στους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο μήνυμά της, μίλησε για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να ληφθούν τα απαιραίτητα μέτρα για τον περιορισμό του επικίνδυνου ιού που δείχνει να θερίζει τον πλανήτη αλλά και τη χώρα μας.

Θυμίζουμε πως σήμερα έγινε γνωστή η είδηση πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εισήχθη στην εντατική μιας και νοσεί από κορωνοϊό.

Παράλληλα, ευχήθηκε υγεία σε όλους ενώ έδωσε και τα συγχαρητήριά της στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση που έχει κρατήσει.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα που έστειλε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

«Παρακολουθώντας κάθε μέρα με αγωνία τους αριθμούς στη χώρα μας και στο εξωτερικό, που τόσο κυνικά αντανακλούν τη σημερινή σκληρή πραγματικότητα, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τον Πρωθυπουργό, κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, και τα μέλη της Κυβέρνησης για τα γρήγορα αντανακλαστικά που είχε η Ελλάδα μας στην αρχή της πανδημίας και τα μέτρα με τα οποία προστατεύεται ο λαός μας.

Πραγματικά, κάνουν έναν άθλο αυτοί και τα επιτελεία τους για να μπορέσει η χώρα μας να σταθεί όρθια. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου και εύχομαι ο Θεός να τους χαρίζει υγεία και δύναμη και να φωτίζει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν σε κάθε δύσκολη στιγμή και απόφαση για την πατρίδα μας».

Μαριάννα Βαρδινογιάννη