Το Buckingham εκδικείται - Ο Τραμπ έριξε "καμπάνα" σε Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Τι τους περιμένει στην Καλιφόρνια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το Buckingham εκδικείται - Ο Τραμπ έριξε

Επιτέλους έφτασε η ώρα για το Buckingham να πάρει την εκδίκησή του για την αποχώρηση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, μιας και οι δυο τους δέχθηκαν μία βαριά "καμπάνα" που τους έριξε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Το ζευγάρι άφησε τον Καναδά και πλέον έχει μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην μητέρα της ηθοποιού.

Πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους, ανάμεσά τους και ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μέσα από ένα tweet του θέλησε να ενημερώσει τους δύο τους, πως το κράτος δεν έχει σκοπό να πληρώσει για την ασφάλειά τους και πως πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Στο μεταξύ πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό και το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε η Μέγκαν Μαρκλ και την οδήγησε στο να φύγει από το παλάτι.

Μάλιστα στο μήνυμά του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να είναι εξαιρετικά αυστηρός ενώ τόνισε πως είναι πολύ καλός φίλος της Βασίλισσας.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής και φίλος της Βασίλισσας αλλά και του Ηνωμένου Βασιλείου. Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο Χάρι, που άφησε το παλάτι, θα μείνει μόνιμα στον Καναδά. Τώρα έχουν φύγει από τον Καναδά και έχουν έρθει στις ΗΠΑ. Ωστόσο το κράτος δε θα πληρώσει για την ασφάλειά τους. Πρέπει να πληρώσουν» έγραψε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ!

Βέβαια αυτό δε φαίνεται να είναι πρόβλημα, αφού η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησε ήδη να βγάζει τα δικά της χρήματα

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Τώρα αναμένεται να δούμε, η μάλλον να ακούσουμε την Μέγκαν Μαρκλ σε ένα νέο ντοκιμαντέρ το οποίο θα λέγεται "Elephant" δηλαδή "Ελέφαντας".

Ειδικότερα σύμφωνα και και με την ανακοίνωση που έγινε η Μέγκαν θα χαρίσει την φωνή της σε ένα ντοκιμαντέρ το οποίο θα μπορεί κανείς να δει μέσα από το Disney+ και το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλετε στις 3 Απριλίου.

Μπορεί η Μέγκαν και Ο Χάρυ να σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο πλέον φαίνεται να χτίζουν και επίσημα την νέα τους ζωή μακρυά από το παλάτι. Σίγουρα πάντως δεν θα γλιτώσουν τα φλας των φωτογράφων καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ξέρουν τι κάνουν με την ζωή τους, μακριά από την βασίλισσα.

Ορίστε και το tweet που ήρθε από το Disney+