Έκτακτη ανακοίνωση από τον Ant1

Τι νέο θα δούμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ανακοίνωση από τον Ant1

Μία νέα έκτακτη ανακοίνωση έσκασε από τον Ant1, σχετικά με τη νέα εκπομπή που θα δούμε απόψε στους δέκτες μας, η οποία θα είναι αφιερωμένη εξαιρετικά στον κορωνοϊό και την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα.

Κορωνοϊός. Η επόμενη μέρα για την παγκόσμια και την ελληνική οικονομία. Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, απόψε στις 24:00, στον ΑΝΤ1.

Οικονομολόγοι, εκπρόσωποι της αγοράς αλλά και επιχειρηματίες, έμποροι και εργαζόμενοι, μιλούν για τις συνθήκες της κρίσης και τις προκλήσεις μετά την κρίση.

Στον ANT1 επέστρεψε σήμερα και η Φαίη Σκορδά μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Δείτε τι είπε για την ασθένειά της.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, απόψε στις 24:00, στον ΑΝΤ1.

Μείνετε συντονισμένοι!

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα

Αρχισυνταξία: Μάνος Νιφλής

Δημοσιογραφική Ομάδα: Ευανθία Τασοπούλου, Μαρία Θεμελή

Από την άλλη το κανάλι έβαλε "φρένο" σε μία από τις εκπομπές του

Εν όψη κορωνοϊού τα πράγματα είναι... τραγικά θα έλεγε κανείς. Πλήγμα εκτός από τις επιχειρήσεις που κλείνουν προσωρινός η μία μετά την άλλη έχουν δεχτεί και τα κανάλια. Συγκεκριμένα ο ΑΝΤ1 μετά την αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά πως είναι θετική στον κορωνοϊό - δείτε εδώ - έβαλε φρένο σε πολλές εκπομπές και προγράμματα. Και σήμερα μαθαίνουμε για ακόμα μία.

Ο θανατηφόρος αυτός ιός έχει καταφέρει να παγώσει μεγάλες διοργανώσεις που λάμβαναν χώρα σε διάφορες πλευρές του πλανήτη, όπως την Eurovision - δείτε εδώ την ανακοίνωση - αλλά και το Euro. Το τελευταίο έχει ως αποτέλεσμα να παγώσει και μια εκπομπή του ΑΝΤ1, η οποία ήταν εντελώς αφιερωμένη πάνω σε αυτό.

Ποια είναι η εκπομπή του ΑΝΤ1 που βάζει φρένο

Ο λόγος για την εκπομπή "Ο δρόμος προς το Euro 2020" που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 φέτος στις 19 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι έδινε την ευκαιρία στους τηλεθεατές να χτυπάει η καρδιά τους στον παλμό του επετειακού Euro 2020.

Παρουσιαστές αυτής ο Γιάννης Καραλής και ο Δημοσθένης . Στην πρώτη της εκπομπή, μάλιστα, ήταν καλεσμένος ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο δρόμος προς το Euro 2020 ant1

Ωστόσο, τα νέα συνεχίζουν να είναι δυσάρεστα για τον ΑΝΤ1 καθώς αποφασίστηκε να τερματίσει την πιο αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών - δείτε εδώ το ρεπορτάζ.

TAGS