Πρεμιέρα στον ALPHA - Το νέο πρόγραμμα βγήκε στον αέρα

Τα πρώτα πλάνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρεμιέρα στον ALPHA - Το νέο πρόγραμμα βγήκε στον αέρα

Σήμερα το μεσημέρι έκανε πρεμιέρα στον ALPHA, το νέο πρόγραμμα με τίτλο «Μένουμε alpha», το οποίο έχει ως κεντρική θεματική την εξέλιξη και την εξάπλωση του κορωνοϊού. Βγήκε σήμερα στον αέρα η εκπομπή και εντυπωσίασε.

Το κανάλι έκανε με τη σειρά του μία ξεχωριστή εκπομπή με σκοπό να παρακολουθεί και να μεταφέρει στο τηλεοπτικό κοινό όλα όσα συμβαίνουν γύρω από τον κορωνοϊό.

Έτσι, με παρουσιαστές την Εύη Φραγκάκη και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, η εκπομπή έκανε σήμερα την πρεμιέρα της και έκλεψε ήδη τις εντυπώσεις.

O ALPHA βίωσε και μία μεγάλη απώλεια χθες, μιας και ο Μανώλης Μαλέλης "έφυγε" μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Εύη Φραγκάκη alpha

«Παραμένουμε στην καραντίνα, αλλά χαμογελάμε, για αυτό είμαστε εδώ. Από σήμερα θα σας κρατάμε παρέα για μία ώρα και κάτι για τις επόμενες ημέρες και για όσο θα διαρκέσει αυτό», είπε η Εύη Φραγκάκη.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης alpha

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης πρόσθεσε: «Θα οπλιστούμε με υπομονή, γιατί αυτό είναι το βασικό μας όπλο. Το χαμόγελο πρέπει να παραμείνει χαμόγελο…».

Ο Δήμος Βερύκιος σήμερα το πρωί συγκίνησε για την απώλεια που γνώρισε ο ALPHA

«Εμείς εδώ στον Alpha χάσαμε έναν πολύ δικό μας άνθρωπο, τον Μανώλη Μαλελή. Νέος άνθρωπος, μόλις 64 ετών. Εγώ προσωπικά έχασα τον σκαραβαίο. Ένας άνθρωπος που έχω γράψει στο Facebook ποιος ακριβώς ήταν. Είχε αυτοάνοσο, ήταν στις ευπαθείς ομάδες.

Το κακό συνέβη σε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Ο Μανώλης από εκεί ψηλά αυτό θα μας έλεγε τώρα: “Κλειστείτε στα σπίτια σας όλοι που είστε στις ευπαθείς ομάδες”. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσο εύκολα μπορεί να πάρουμε τον ιό και εκείνος μέσα σε λίγες ώρες να μας εξοντώσει» είπε ο δημοσιογράφος.

TAGS