Η κόρη της "Μόνικα" από τα Φιλαράκια μεγάλωσε και είναι μία κούκλα

Και έχει μια φωνή...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η κόρη της

Η Μόνικα που λατρέψαμε από τη σειρά «Τα Φιλαράκια», έχει πλέον μία έφηβη κόρη, η οποία πλέον έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μία σκέτη κούκλα και μοιάζει αρκετά στην διάσημη μανούλα της.

Η Κόρτνεϊ Κοξ έχει μείνει στην ιστορία μέσα από το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά, η οποία μας έχει συντροφεύσει εδώ και πολλά χρόνια.

Πλέον η ηθοποιός έχει μεγαλώσει και αυτή και έχει μία έφηβη κόρη την «Κόκο», η οποία έχει εξελιχθεί σε μία κούκλα και έχει μάλιστα υπέροχη φωνή.

Η Κόρτνεϊ Κοξ δημοσιεύει συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα μαζί με την κόρη της, και ιδιαίτερα από στιγμές στις οποίες παίζουν μαζί μουσική, μιας και απ' ό, τι φαίνεται, μαμά και κόρη έχουν την ίδια αγάπη.

Μιας και είπαμε για τα Φιλαράκια, έχετε μάθει για τον ηθοποιό που έπαιξε στη σειρά επειδή έχασε ένα στοίχημα; Δείτε εδώ για ποιον πρόκειται...

Ποια είναι η Κόρτνεϊ Κοξ που έπαιξε τη Μόνικα στα «Φιλαράκια»

Η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Bass Cox, γενν. 15 Ιουνίου 1964) είναι Aμερικανίδα ηθοποιός. Είναι κυρίως γνωστή για το ρόλο της ως Μόνικα Γκέλερ στην γνωστή κωμική σειρά Τα Φιλαράκια (Friends).

Έχει επίσης παίξει στην πετυχημένη τριλογία Scream και έχει κάνει γκεστ εμφανίσεις στις σειρές Scrubs και Seinfeld. Aπό το Σεπτέμβριο του 2009 μέχρι τον Μάρτιο του 2015 πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά Cougar Town, για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου σε Κωμική Σειρά. Το 2011 επανέλαβε για μία ακόμη φορά το ρόλο της δημοσιογράφου Γκέιλ Γουέδερς στο Scream 4.