MasterChef: Έπεσαν "μπιχτές" στο πλατό - Με ποιον παίκτη τα έβαλε ο Κωστάκης;

Μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Έπεσαν

Στο σημερινό επεισόδιο MasterChef για ακόμη μία φορά, έπεσαν αρκετές "μπιχτές" στο πλατό ενώ μαγείρευαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μιας και ο Κωστής τα έβαλε με έναν από τους συμπαίκτες τους κάνοντάς του ένα σχόλιο μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Ο Ιωάννης με τον Ηρακλή και τον Τζον ρίχτηκαν στην μάχη για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό, μαγειρεύοντας ένα περίπλοκο πιάτο.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ο Σταύρος Βαρθαλίτης θέλησε να βοηθήσει τον Ιωάννη υποδεικνύοντάς του ένα λάθος που είχε κάνει.

Ο Κώστας έσπευσε να του απαντήσει θυμίζοντάς του πως στην προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης που έφυγε ο Δημοσθένης, έκανε ολόκληρο σαματά γιατί ο Γιώργος θέλησε να βοηθήσει τον Δημοσθένη αποσυγκεντρώνοντας τον ίδιο.

Ο Σταύρος με τη σειρά του αστειεύτηκε και του ζήτησε συγγνώμη, λέγοντάς του πως αν θέλει μπορεί να σταματήσει, ενώ στη συνέχεια μιλώντας στις κάμερες είπε πως ελπίζει να του έκανε πλάκα ο Κώστας γιατί αλλιώς τον περίμεναν δύσκολες ώρες στο σπίτι.

Τι είχε συμβεί με τον Σταύρο και τον Γιώργο

Στην προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης, διαγωνίσθηκε ο Δημσθένης με τον Σταύρο και τον Ηρακλή.

Ο Γιώργος κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, θέλησε να βοηθήσει τον Δημοσθένη και έτσι γύρισε να του πει πως ο Σταύρος είναι ακόμα πολύ πίσω.

Ο τελευταίος θύμωσε αρκετά με τη συγκεκριμένη ατάκα του Γιώργου μιας και θεώρησε πως την είπε για να του ρίξει το ηθικό.

Μάλιστα για το όλο σκηνικό μίλησε και αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι με σκοπό να ζητήσει το λόγο από τον Γιώργο χωρίς τελικά να τον αφήνει να απαντήσει.