Στην εντατική κορυφαίος τραγουδιστής

Με αναπνευστική ανεπάρκεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην εντατική κορυφαίος τραγουδιστής

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως εδώ και λίγες μέρες ένας κορυφαίος τραγουδιστής νοσηλεύεται στην εντατική με αναπνευστική ανεπάρκεια, και υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη αγωνία για την κατάσταση της υγείας του λόγω της προχωρημένης ηλικίας του.

Ο τραγουδιστής Κριστόφ, 74 ετών, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Παρισιού και νοσηλεύεται διασωληνωμένος λόγω «αναπνευστικής ανεπάρκειας» ανέφερε το περιβάλλον του στο Γαλλικό Πρακτορείο, επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία της εφημερίδας Le Parisien.

«Υπό τις παρούσες συνθήκες, προφανώς ανησυχούμε. Δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε αν έχει βρεθεί θετικός στην ασθένεια Covid-19», είπε ο θεατρικός παραγωγός Λοράν Καστανιέ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο τραγουδιστής του «Oh! Mon Amour» και δημιουργός του «Mots Bleus» είναι θετικός στον νέο κορωνοϊό.

Κριστόφ εντατική

Ο συνθέτης της γνωστής επιτυχίας «Aline» εισήχθη το βράδυ της Πέμπτης σε νοσοκομείο του Παρισιού, εξήγησε ο Καστανιέ. Όπως είπε, από ιατρική πηγή έμαθε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και ότι παρακολουθείται από το ιατρικό προσωπικό.

«Ζητάμε απ’ όλον τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτική ζωή του και να μην ενοχλεί τις ιατρικές υπηρεσίες των νοσοκομείων που είναι πολύ απασχολημένες αυτήν την περίοδο», κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,AFP

Ενώ από κορωνοϊό πέθανε σήμερα και ο δημιουργός του «I Love Rock n Roll»

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως ο Άλαν Μέριλ, δημιουργός του θρυλικού τραγουδιού «I Love Rock n Roll» πέθανε μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Ο δημιουργός μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών, του θρυλικού «I Love Rock ‘n’ Roll», o Alan Merrill συγκαταλέγεται πλέον στις χιλιάδες των θυμάτων του κορωνοϊού. Ο Αμερικανός συνθέτης ,στιχουργός και τραγουδιστής έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 69 ετών, από επιπλοκές του φονικού ιού που σαρώνει την υφήλιο.

Ακόμα ένα «χτύπημα» για τον κόσμο της μουσικής, μετά το θάνατο του συνθέτη Κριστόφ Πεντρέτσκι.

Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε συντετριμμένη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κόρη του Laura Merrill η οποία ανανεώνει διαρκώς τη σελίδα της με μηνύματα και φωτογραφίες του πατέρα της:

«Ο κορωνοϊός πήρε τον πατέρα μου σήμερα το πρωί. Μου έδωσαν 2 λεπτά για να πω τα αποχαιρετιστήριά μου πριν βγούμε έξω. Φαινόταν ειρηνικός και όπως έφυγα εκεί υπήρχε ακόμα μια αχτίδα ελπίδας ότι δεν θα ήταν αστείο στη δεξιά πλευρά της οθόνης ειδήσεων του CNN / Fox» έγραψε συμπληρώνοντας: «Ακόμα θυμάμαι να παρακολουθώ τους Arrows στην τηλεόραση στο Λονδίνο και να μου παίρνει τα μυαλά το τραγούδι τους. Με βαθιά ευγνωμοσύνη και θλίψη του εύχομαι ένα ασφαλές ταξίδι στην άλλη πλευρά».

Ο Alan Merrill έγραψε την διαχρονική επιτυχία «I Love Rock 'n' Roll» με τον Jake Hooker και το ηχογράφησε μαζί με τους Arrows το 1975, με τον ίδιο στο ρόλο του βασικού τραγουδιστή. Παρόλα αυτά το κομμάτι εκτοξεύθηκε στην κορυφή με την ανεπανάληπτη ερμηνεία των Joan Jett & The Blackhearts.

Γεννημένος το 1951 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης ο Alan Merrill ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες της Δύσης που έκανε καριέρα ποπ σταρ την Ιαπωνία όπου μάλιστα έζησε για κάποια χρόνια.

Πηγή: protothema.gr