Το «Καφέ της Χαράς» κάνει ρίμες και προκαλεί φρενίτιδα

Το τραγούδι για το «Μένουμε σπίτι»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το «Καφέ της Χαράς» κάνει ρίμες και προκαλεί φρενίτιδα

Σύσσωμοι οι πρωταγωνιστές του «Καφέ της Χαράς», θέλησαν να στείλουν ένα όμορφο μήνυμα για τον κορωνοϊό και έτσι σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησαν προκάλεσαν φρενίτιδα, μιας και έκαναν ρίμες για να παρακινήσουν τον κόσμο να μείνει στο σπίτι του.

Στη σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος και θέλησε να μιλήσει για μία όμορφη πρωτοβουλία που είχαν οι συντελεστές της σειράς.

Φαίνεται λοιπόν πως ο κορωνοϊός λειτούργησε πολύ δημιουργικά για τους ηθοποιούς της σειράς του Ant1, οι οποίοι με ένα βίντεο που κυκλοφόρησαν, τραγούδησαν στον κόσμο για να τον πείσουν να μείνει στο σπίτι του.

Μιας και είπαμε για το Καφέ της Χαράς, μάθατε ποιος ηθοποιός της σειράς θα κάνει τη δική του εκπομπή; Αν όχι σας τον έχουμε εδώ...

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Χάρης Ρώμας αλλά και τις ρίμες των πρωταγωνιστών:

Τι είπε ο Χάρης Ρώμας για τα "πάνω κάτω" στην τηλεθέαση του Καφέ της Χαράς;

Το καλύτερο είναι ο συνδυασμός και των δυο. Είναι ανθρώπινο να θέλεις να αρέσεις ειδικά όταν κάνεις μια δουλιεά που εκτίθεσαι για να αρέσεις. Αλλά ο άκρατος εγωισμός ανήκει στο απώτερο παρελθόν. Όταν κατάλαβα πια ότι μπορώ να αντλώ δύναμη και από την ατόφια αληθινή αγάπη, άλλαξα ως άνθρωπος. Συνειδητοποίσα ότι δεν είναι η επιτυχία η μόνη σταθερά μου, το μόνο ζητούμενο. Αυτό σημαίνει ότι σταμάτησε να υπάρχει και ο ανταγωνιστικός μου εαυτός. Άλλωστε οι μεγάλες τηλεθεάσεις σίγουρα σου λύνουν τα χέρια σε πολλά πράγματα, μπορείς να έχεις στη δουλειά σου περισσότερες επιλογές, σε ακούνε οι εργοδότες σου με μεγαλύτερη προσοχή. Είμαι περήφανος γιατί κρατάω την σημαία της μυθοπλασίας, του είδους που αγαπώ και το κάνω αυτό πολλά χρόνια.

Αγαπώ την ουσία της δουλειάς μου και βλέπω ότι πετυχαίνουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα, αρνούμαι να μιζεριάσω επειδή ένα ριάλιτι μπορεί να πηγαίνει καλύτερα. Μπράβο τους που πηγαίνει καλά, αλλά εγώ κάνω ένα προϊόν πολύ πιο διαχρονικό και είμαι πολύ ευτυχής γι αυτό.