MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Είχε το πιο αδύναμο πιάτο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, έκρυβε πολλές εκπλήξεις στη δοκιμασία αποχώρησης, και λίγο πριν το τέλος ανακοινώθηκε ποιος είναι ο παίκτης που αφήνει πίσω του το διαγωνισμό μαγειρικής αφού είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Ένα δύσκολο πιάτο περίμενε τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους και έκαναν τρεις φιλότιμες προσπάθειες.

Ο Ιωάννης, ο Ηρακλής και ο Τζον αναμετρήθηκαν, ωστόσο αυτός που χρειάστηκε να φύγει από τον διαγωνισμό, ήταν ο Ιωάννης, ο οποίος νωρίτερα είχε κάνει ξεκάθαρο πως δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας.

Η αποχώρησή του έφερε μεγάλη στεναχώρια στο σπίτι ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν πως κακώς δεν χρησιμοποίησε την κάρτα.

Λίγο πριν φύγει από το πλατό ο Ιωάννης μοιράστηκε με τους κριτές και τους συμπαίκτες του, πως αυτός που θα κερδίσει το MasterChef, θα είναι ο Ηλίας.

Στο μεταξύ κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ανέβηκαν κάπως οι τόνοι ανάμεσα στον Κώστα και τον Σταύρο για ένα σχόλιο που έκανε ο δεύτερος στον Ιωάννη.

Τι συνέβη με την κάρτα ασυλίας του Ιωάννη

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την τελική απόφαση του Ιωάννη σχετικά με το αν τελικά θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας, σήμερα που έχει βρεθεί προτεινόμενος για αποχώρηση απέναντι στον Ηρακλή και τον Τζόν.

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες σχετικά με το αν ο Ιωάννης θα κάνει τελικά τη χρήση της κάρτας. Ο παίκτης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση στο προηγούμενο επεισόδιο μιας και είχε από τα χειρότερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας.

Όταν οι κριτές τον ρώτησαν αν θέλει να κάνει χρήση της κάρτας, ο Ιωάννης απάντησε πως θα το σκεφτεί μέχρι τη δοκιμασία αποχώρησης.

Σήμερα έφτασε αυτή η ώρα και ενώ όλοι οι συμπαίκτες του αλλά και οι κριτές τον παρακίνησαν να κάνει χρήση της κάρτας και να σωθεί, ο Ιωάννης εξήγησε πως κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο γιατί μπορεί να έφευγε ένα παιδί που είχε κάνει καλύτερο πιάτο από εκείνον.