Τα πάνω κάτω στη βασιλική οικογένεια λόγω κορωνοϊού - Αναβάλλεται ο γάμος της Θεοδώρας

Ο ιός χάλασε τα σχέδιά τους...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω στη βασιλική οικογένεια λόγω κορωνοϊού - Αναβάλλεται ο γάμος της Θεοδώρας

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως έφερε τα πάνω κάτω σε έναν ακόμα γάμο, και συγκεκριμένα σε αυτόν της Θεοδώρας, κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Ο γάμος που είχε προγραμματιστεί να γίνει στις Σπέτσες αναβλήθηκε και έφερε στεναχώρια στην βασιλική οικογένεια.

Η Θεοδώρα θα παντρευόταν τον εκλεκτό της καρδιάς της, Matthew Kumar, ωστόσο φαίνεται πως ο γάμος τους δεν θα πραγματοποιηθεί προς το παρόν λόγω κορωνοϊού και λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί.

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2018 στο Λονδίνο και είχαν κανονίσει να γίνει ο γάμος τους στις 23 Μαΐου στις Σπέτσες, όπου παντρεύτηκε και ο Νικόλαος με την Τατιάνα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Secret..

Μιας και λέμε για βασιλική οικογένεια, είδατε τις νέες εξελίξεις με την υγεία του Καρόλου; Αν όχι σας τις έχουμε εδώ...

Τι είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό η Θοεδώρα για το αν θέλει να κάνει οικογένεια

«Θέλω να κάνω οικογένεια. Ονειρεύομαι και εγώ τον γοητευτικό πρίγκιπα» εξομολογείται η μικρή κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Και τονίζει: «Τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου τις έχω περάσει με την οικογένεια μου... Η οικογένεια μου είναι ο θησαυρός μου»!.

«Τρεις φορές την εβδομάδα κάνω μάθημα υποκριτικής. Τις ελεύθερες ώρες μου, βλέπω θέατρο ή κάνω πρόβες. Εκτός από αυτά βέβαια, πηγαίνω συνέχεια σε κάστινγκ, οντισιόν, και προσπαθώ γενικότερα να ενημερώνομαι σχετικά. Ωστόσο, λατρεύω την πεζοπορία, και οι δρόμοι του Λος Αντζελες προσφέρονται για αυτό. Περπατάω συνέχεια! Τέλος αγαπάω και την μουσική. Μαζί με τους φίλους μου, πηγαίνουμε σε συναυλίες και σε μουσικά φεστιβάλ».

Τι συμβουλή της έδωσαν οι δικοί της; «Ακόμη και σε αυτό υπήρξα τυχερή, καθώς οι γονείς μου με υποστήριζαν 100%. Μου λένε συχνά: «Το μόνο που θέλουμε είναι να είσαι ευτυχισμένη. Αν είσαι εσύ καλά, θα είμαστε κι εμείς. Ειδικά ο πατέρας μου, ξέρω πως είναι πολύ περήφανος για μένα». Και καταλήγει: «Η αγάπη του πατέρα μου για την Ελλάδα ξεπερνάει οτιδήποτε άλλο. Έχω επισκεφθεί μαζί του πολλά μέρη, αλλά υπάρχουν και τόσα άλλα ακόμα που πραγματικά θα ήθελα κι εγώ να επισκεφθώ. Οι Έλληνες έχουν πάθος μέσα τους και ξέρουν να προσφέρουν».