To «άγνωστο» περιστατικό της Δούκισσας Νομικού με το γιο της στο σπίτι - «Κάποια στιγμή τον είδα να...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
To «άγνωστο» περιστατικό της Δούκισσας Νομικού με το γιο της στο σπίτι - «Κάποια στιγμή τον είδα να...»

Η Δούκισσα Νομικού έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της, στο γιο της και την κόρη της που έφερε στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες. Είναι η κύρια προτεραιότητα της, και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους. Χθες, θέλησε να μοιραστεί ένα «άγνωστο» περιστατικό που σημειώθηκε στο σπίτι της. «Κάποια στιγμή τον είδα να κοιτάζει με μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή την αριστερή μαργαριτούλα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο έχει σαν κύρια προτεραιότητα της τα παιδιά της, για αυτό και πλέον έχει αφοσιωθεί πλέον στην οικογένεια της. Έχει πάρει απόφαση τα τελευταία χρόνια να απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης και να δώσει όλη της την προσοχή στα παιδιά της.

Ωστόσο, η Δούκισσα Νομικού έχει δημιουργήσει την δική της συλλογή κοσμημάτων εδώ και αρκετούς μήνες η οποία έχει δει μεγάλη επιτυχία. Όλα τα κοσμήματα τα οποία έχουν το σύμβολο της σχέση της με τον σύζυγο της, είναι ένα προς ένα μοναδικά. Όπως αυτό το μικρό και διακριτικό που θα λατρέψεις.

Τώρα που βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της λόγω κορωνοϊού, περνάει όλο το χρόνο της με την οικογένεια της. Μάλιστα, χθες έκαναν την βόλτα τους στον κήπο με αφορμή τον καλό καιρό που επικρατούσε. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επίσης, θέλησε να μοιραστεί ένα άγνωστο περιστατικό που σημειώθηκε.

Αναλυτικά το κείμενο

«Σήμερα που είχε τόσο ωραία μέρα βγήκαμε στον κήπο και ο γιος μου έψαχνε για άλλη μια φορά ένα μικρό λουλούδι για να κόψει και να μου φέρει. Κάποια στιγμή τον είδα να κοιτάζει με μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή την αριστερή μαργαριτούλα. Για αρκετή ώρα. Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα «μα καλά, τι κοιτάζει τόση ώρα, άλλη μία μαργαρίτα είναι». Πήγα όμως κοντά του και κοίταξα και γώ. Ναι, άλλη μια μαργαρίτα. Κοίταξα καλύτερα. Και τελικά κατάλαβα τι του είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Το πολύ μικρό κουνούπι που καθόταν ακίνητο στο πάνω άσπρο φύλλο του. (Για δες προσεκτικά, εκεί είναι )

Γιατί σας το λέω τώρα αυτό; Γιατί τώρα που ο χρόνος δεν τρέχει, τώρα που δεν μας κυνηγάει κανείς, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη ζωή μέσα από τα μάτια των παιδιών. Με κάθε λεπτομέρεια. Να ζήσουμε την κάθε στιγμή, το κάθε δευτερόλεπτο. Να δούμε το λουλούδι και να το κοιτάξουμε καλά... Πόσο ωραία χρώματα έχει, πόσα φύλλα έχει, να το μυρίσουμε και να κλείσουμε τα μάτια για να σκεφτουμε τι μας θυμίζει η μυρωδιά του.
Να ζήσουμε τη ζωή. Έτσι απλά.»