Νικολέττα Ράλλη: Δεν φαντάζεστε τι κάνει για να περνάει η ώρα της στο σπίτι

Το αποκάλυψε στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέττα Ράλλη: Δεν φαντάζεστε τι κάνει για να περνάει η ώρα της στο σπίτι

Δεν φαντάζεστε τι κάνει η Νικολέττα Ράλλη για να περνάει η ώρα της στο σπίτι τώρα που μένουμε όλοι μέσα. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια στα social media μέσω του προσωπικού της προφιλ στο Instagram.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό μιας και είναι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Τι κάνει η Νικολέττα Ράλλη για να περνάει η ώρα της

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μέσω του Instagram κυρίως μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα της καθημερινής της ζωής.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στο σπίτι της, και αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις μιας και πρέπει να προστατευτεί από τον ιό. Δείτε εδώ και πόσα κιλά έχει πάρει

Χθες θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει ξαπλωμένη στο κρεβάτι της με φουσκωμένη κοιλίτσα και μας αποκάλυψε τι κάνει για να περνάει η ώρα της. Συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό ξεκίνησε να γράφει ημερολόγιο μέσα στο σπίτι.

«Καλή μας εβδομάδα! Εγω πάντως αφού την είχα που την είχα την ατζέντα μου και δεν έχω να σημειώσω καμία επαγγελματική ή κοινωνική υποχρέωση, ξεκίνησα να γράφω ημερολόγιο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, μιας και ζούμε ιστορικές στιγμές...» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της: