Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η πολυκατοικία που έχει στην Κάρυστο με τα 12 διαμερίσματα (Φωτογραφία)

Ανήκει στην μαμά της η οποία είναι κλεισμένη εκεί σε καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η πολυκατοικία που έχει στην Κάρυστο με τα 12 διαμερίσματα (Φωτογραφία)

Έχουμε την μια και μοναδική φωτογραφία που κυκλοφορεί από την πολυκατοικία που έχει η Ελένη Μενεγάκη στην Κάρυστο, η οποία έχει 12 διαμερίσματα μέσα.

Η Ελένη Μενεγάκη με τα χρόνια σκληρής δουλειάς που έχει στο ιστορικό της έχει καταφέρει να αποκτήσει πολλά πράγματα στην ζωή της. Ωστόσο, η συγκεκριμένη πολυκατοικία στην Κάρυστο ανήκει στην μητέρα της η οποία μάλιστα βρίσκεται εκεί αυτή την περίοδο λόγω του κορωνοϊού.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή την ανησυχία της, πολλές φορές ακόμα και τον πανικό της για την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση με όλα όσα συμβαίνουν παγκόσμια, περιέγραψε μάλιστα με λεπτομέρειες την προσωπική της αγωνία για τους δικούς της ανθρώπους και περισσότερο για την μαμά της που ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Κατόπιν, μάλιστα, προτροπής της Ελένης εκείνη μάλιστα μετακόμισε από την πρώτη στιγμή στο σπίτι στην Κάρυστο, τόπο καταγωγής του συζύγου της, Στέλιου Μισόκαλου, και μένουν συνέχεια μέσα στο σπίτι. "Μην τυχόν και ακούσω ότι βγαίνεις έξω..." λέει συνέχεια στη μαμά της στέλνοντας της ξεκάθαρα προειδοποιητικά μηνύματα στον αέρα της εκπομπής της.

Αυτή είναι η φωτογραφία από την πολυκατοικία της Ελένης Μενεγάκη στην Κάρυστο

Ελένη Μενεγάκη Κάρυστος

Από την πολυκατοικία αυτή η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη χρησιμοποιεί το 5ο διαμέρισμα ενώ όλα τα υπόλοιπα τα ενοικιάζουν.

Μπορεί, λοιπόν, η μητέρα της παρουσιάστριας να βρίσκεται εκεί αυτή την περίοδο αλλά η ίδια παραμένει εδώ στην Αθήνα αφού η εκπομπή της στον ALPHA, Ελένη, βγαίνει κανονικά στον αέρα τηρώντας εννοείται ο κάθε ένας τα μέτρα προστασίας που έχει επιδείξει η κυβέρνηση.

Πριν από λίγα 24ωρα μάλιστα η μικρή Μαρίνα είχε τα γενέθλια της και μπορεί η γιαγιάς της να μην μπόρεσε να βρεθεί εκεί αλλά τις έδωσε τις ευχές της από το τηλέφωνο και έκοψαν όλοι μαζί την τούρτα που ετοίμασε η Ελένη. Δείτε εδώ την φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων