Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Oι πρώτες στιγμές μετά το εξιτήριο της κόρης τους

Οι αναρτήσεις στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Oι πρώτες στιγμές μετά το εξιτήριο της κόρης τους

Στο νοσοκομείο νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Η μπεμπούλα ωστόσο, μετά από τέσσερις ημέρες πήρε εξιτήριο και η τραγουδίστρια μοιράστηκε τις πρώτες στιγμές που πέρασαν εκτός του νοσοκομείου μετά το εξιτήριο.

Το ζευγάρι πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές, καθώς όπως ήταν λογικό ανησύχησε πολύ όταν η κορούλα τους αρρώστησε και πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί της έκαναν το τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο ευτυχώς βγήκε αρνητικό.

Μετά από εξετάσεις που της έκαναν, τελικά βγήκε πως έχει αιφνίδιο εξάνθημα. Μια γενικά ήπια λοίμωξη που προσβάλλει συνήθως τα παιδιά ακόμα και πριν συμπληρώσουν τα δύο χρόνια ζωής. Δείτε εδώ τα συμπτώματα και τι πρέπει να προσέχει κάθε γονιός.

Έχοντας ωστόσο, μετά από τέσσερις ημέρες η μικρή γίνει καλά, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου γύρισαν στο σπίτι τους. Μάλιστα, η τραγουδίστρια ήταν πολύ χαρούμενη που πήγαν όλα καλά και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες στιγμές εκτός νοσοκομείου.

Οι πρώτες στιγμές μετά το εξιτήριο

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε μια σειρά από stories της. Αρχική δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο μέσα από το αυτοκίνητο με τον Ετεοκλή Παύλου και την κορούλα τους, με προορισμό κατευθείαν το σπίτι, καθώς μην ξεχνάμε την επικινδυνότητα του κορωνοϊού και την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου

Στην συνέχεια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πως πέρασε το βράδυ της Δευτέρας. Η τραγουδίστρια χαλάρωσε στον καναπέ της μετά από τόσες ημέρες στο νοσοκομείο, βλέποντας MasterChef. Ωστόσο, τι έδειξε χθες το παιχνίδι; Δείτε εδώ τα highlights.

Ελένη Χατζίδου νοσοκομείο κόρη