Ο Σάκης Ρουβάς έκανε live στο Instagram και κανείς δεν παρατήρησε το σχόλιο της Κάτιας Ζυγούλη από κάτω

Είναι έπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σάκης Ρουβάς έκανε live στο Instagram και κανείς δεν παρατήρησε το σχόλιο της Κάτιας Ζυγούλη από κάτω

Πριν από λίγες ημέρες, ο Σάκης Ρουβάς πραγματοποίησε ένα live στο Instagram για τους διαδικτυακούς του φίλους. Ωστόσο, έγινε κάτι που δεν παρατήρησε κανείς στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, η Κάτια Ζυγούλη του άφησε από κάτω ένα σχόλιο για τα παιδιά.

Το ζευγάρι λόγω του κορωνοϊό και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας μένει μέσα στο σπίτι του για την δική του προστασία, αλλά και την προστασία των παιδιών του. Όλοι μαζί περνάνε ποιοτικό χρόνο παίζοντας, ενώ ο τραγουδιστής ασχολείται και με την μουσική του.

Ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να διασκεδάσει τους διαδικτυακούς του φίλους και έτσι πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα live, στο οποίο τραγούδησε για χάρη των θαυμαστών του. Βέβαια αυτό που πραγματικά έκλεψε την παράσταση ήταν το επικό σχόλιο που έκανε η Κάτια Ζυγούλη.

Με αυτό τον τρόπο επίσης, ο τραγουδιστής θέλησε να βοηθήσει όσους μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους να περάσουν όμορφο με αγαπημένα τραγούδια.

Το σχόλιο της Κάτιας Ζυγούλη

Ωστόσο, αυτό που δεν παρατήρησε κανείς, ήταν το σχόλιο που άφησε κάτω από το live βίντεο η Κάτια Ζυγούλη, το οποίο ήταν πραγματικά επικό. Φαίνεται, πως το ζευγάρι έχει πολύ χιούμορ ανάμεσα του και το αποδεικνύει κάθε λεπτό.

Συγκεκριμένα, την ώρα του live όπου ο Σάκης Ρουβάς τραγουδούσε, αγαπημένες του επιτυχίες και επικοινωνούσε με τους διαδικτυακούς του φίλους, η Κάτια Ζυγούλη του έγραψε στα σχόλια «Έλα να κοιμήσεις τα παιδιά» και σίγουρα είναι από τις πιο επικές στιγμές Ελλήνων celebrities στο διαδίκτυο.

Να σημειώσουμε πως ο Σάκης Ρουβάς εκπέμπει τη λάμψη του όπου και να βρίσκεται και έτσι για ακόμα μία φορά μας έδειξε πως και μέσα από το σπίτι του έχει τον δικό του τρόπο να εντυπωσιάζει τους χιλιάδες φανς του, με μία νέα δημοσίευση στο Instagram που "έσπασε" τα ταμεία.