Έλενα Χριστοπούλου: Στέλνει μήνυμα μέσα από μια τραγική στιγμή της ιστορίας

Μια εικόνα που λέει πολλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλενα Χριστοπούλου: Στέλνει μήνυμα μέσα από μια τραγική στιγμή της ιστορίας

Η Έλενα Χριστοπούλου ανέβασε μια εικόνα από το παρελθόν και από μια τραγική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας και μας έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα για τα όσα περνάμε αυτές τις ημέρες, λόγω και του κορωνοϊού.

Ειδικότερα η Χριστοπούλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την ισπανική γρίπη, που το 1918 είχε κοστίσει την ζωή σε 100.000 ανθρώπους. Η ίδια θέλησε να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, λέγοντάς μας ότι "όλα κάνουν τον κύκλο τους" και πως σύντομα θα τελειώσουν όλα.

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια ωστόσο η ισπανική γρίπη είχε θερίσει και μας δείχνει ότι το ότι ζούμε δεν είναι τόσο πρωτόγνωρο για τον άνθρωπο, που σε όλα τα χρόνια που είμαστε σε αυτή τη γη έχουμε περάσει πολλές δοκιμασίες.

Η εικόνα από το παρελθόν που ανέβασε η Έλενα Χριστοπούλου

Ειδικότερα η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία να πούμε ότι έκανε πρόσφατα και αυτή το τεστ για τον κορωνοϊό ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από την εποχή της ισπανικής γρίπης με την ίδια να γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

1918 . πανδημια . Ισπανικη γριπη.

100 000 000 θανατοι

Εχω περασει πολλα συναισθηματικα σκαμπανεβασματα τυπου : γιατι σε εμας? Γιατι τωρα? Ολα πηγαιναν στην οικονομια καλυτερα , περασαμε μνημονια , η αγορα πηγαινε σταθερα και ανοδικα , τα νησια μας απο τον τουρισμο ειχαν παρει οικονομικη ανασα, κτλ κτκ κτλ και ξαφνικα .. ολα αλλιως !!

Και αρχικα απορω , μετα δεν πιστευω , υστερα φοβαμαι, κατοπιν αγωνιω , τωρα λεω ειμαι τυχερη που ειμαι καλα .. καθε ημερα θελω να ακουσω λιγοτερους θανατους σε ολο τον κοσμο αυτη ειναι η ευχη μου ! Διαβαζοντας ομως τι εχει περασει ο ανθρωπος σε χρονια που δεν ειχαν ουτε τα βασικα .. οπως το 1918 λεω οτι ολα κανουν κυκλο και εμεις ειμαστε σε πολυ καλυτερη μοιρα !! Μεινετε δυνατοι να ειμαστε ολοι μαζι μολις κλεισει ο κυκλος ! #ηαγαπηκανειθαυματα και η ΖΩΗ θα συνεχιστει