Αδιανόητο! Η Kate Middleton "πέταξε" την διαμαντένια βέρα της - Τι συνέβη

Απίστευτο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Η Kate Middleton

Την διαμαντένια βέρα της «πέταξε» η Kate Middleton και γνωρίζουμε το λόγο που έγινε αυτό το γεγονός και είναι αδιανόητο. Κανείς θα φανταζόταν πως μάλλον η Δούκισσα του cambridge ή την έχασε ή ξέχασε να τι φορέσει. Ωστόσο, τι συνέβη στα αλήθεια.

Την ώρα που όλοι σχεδόν σε παγκόσμιο επίπεδο είμαστε σε αυτοπεριορισμό περιμένοντας όλο αυτό με την πανδημία του κορωνοϊού και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας η Kate Middleton κάνει ότι δουλειές έχει μέσα από το σπίτι της,

Ενώ εμείς είμαστε με τις πιτζάμες μας όλη την ημέρα και τα μαλλιά μας κότσο, η Kate Middleton είναι σαν να βγήκε από περιοδικό μόδας φορώντας ένα απίστευτο κοστούμι κοστούμι από τα Marks & Spencer . Ωστόσο, κάτι έλειπε από πάνω της και συγκεκριμένα από τα χέρια της.

Ο λογαριασμός Kensington Royal στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της μέσα από το σπίτι την ώρα που έκανε τα επαγγελματικά της τηλεφωνήματα. Ωστόσο, στο χέρι της δεν φορούσε την διαμαντένια βέρα της. Και ποιος είναι ο λόγος;

Αυτός είναι ο λόγος που η Kate Middleton "πέταξε" την διαμαντένια βέρα της

Όπως όλοι, έτσι και η Kate Middleton ακολουθεί τους κανονισμούς υγιεινής για τον κορωνοϊό. Τα δαχτυλίδια στο καλό πλύσιμο των χεριών, οπότε έβγαλε τα αγαπημένα της δαχτυλίδια στο προσκήνιο. Ωστόσο, φορούσε μόνο γαμήλια βέρα της. Δείτε και μια ανήκουστη είδηση για την Ελισάβετ που έγινε viral

Και ενώ η Kate Middleton «πετάει» τη βέρα της ο αδερφός της ακυρώνει το γάμο του

O αδερφός της Kate Middleton αναβάλλει τον γάμο του και προκάλεσε "χαμό" στο παλάτι. Ο λόγος φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο είναι η πανδημία που επικρατεί σε όλον τον πλανήτη. Ο ίδιος δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο κανέναν από τα αγαπημένα του άτομα.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το εν λόγω γεγονός, ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς φαίνεται πως αποφάσισε να αναβάλλει τον γάμο του με την Γαλλίδα αγαπημένη του Αλιζέ Θεβενέ.

Τον περασμένο Οκτώβριο το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με μία ανάρτηση στο instagram και σχεδίαζε η τελετή του γάμου του να γίνει το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, κάτι που ωστόσο προς το παρών θα πάρει παράταση.

Όλα όσα αποκάλυψαν για την αναβολή του γάμου του αδερφού της Kate Middleton

Πρόσωπο από το περιβάλλον τους αποκάλυψε στην Daily Mail, «Είναι πολύ λυπηρό, αλλά δεν είναι πρακτικό να γίνει μέσα σε αυτή την κρίση. Το να κάνεις έναν Αγγλογαλλικό γάμο είναι αδύνατο για τους ερχόμενους μήνες και εξακολουθεί να είναι δύσκολο και για το καλοκαίρι. Θα προτιμούσαν να περιμένουν έως ότου όλοι οι καλεσμένοι τους να μπορούν να παρευρεθούν και να το κάνουν με χαρά».