Πιάνουν τα χέρια του Πέτρου Κωστόπουλου - Να τι μαγείρεψε!

Μας έτρεξαν τα σάλια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιάνουν τα χέρια του Πέτρου Κωστόπουλου - Να τι μαγείρεψε!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας έδειξε ότι τα χέρια του πιάνουν και από μαγειρική. Αυτό που έφτιαξε είναι άκρως λαχταριστό, ενώ μας δίνει και συμβουλές για το πως να το κάνουμε και εμείς.

Η μαγειρική είναι το "τιμώμενο χόμπι" στις ημέρες της καραντίνας καθώς πολλά είναι τα διάσημα πρόσωπα που μένουν στο σπίτι - λόγω των εξελίξεων που έχουμε με την πανδημία - και έτσι έχουν βρει την ευκαιρία να μαγειρέψουν και να ανεβάσουν μάλιστα και τα όσα καλά ετοιμάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι λοιπόν έκανε και ο Πέτρος Κωστόπουλος ο οποίος ετοίμασε ένα πραγματικά λαχταριστό πιάτο και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πιάνουν στην κουζίνα τα χέρια του - Τι καλό μαγείρεψε ο Πέτρος Κωστόπουλος;

Όπως είπαμε λοιπόν ο Κωστόπουλος μένει με την σειρά του στο σπίτι καθώς αυτές είναι και οι οδηγίες που έχουν δοθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Έτσι αφού πλέον δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις - τουλάχιστον όχι τόσες - βρήκε την ευκαιρία και ετοίμασε ένα πιάτο μούρλια.

Τουλάχιστον από την φωτογραφία φαίνεται τέλειο. Ειδικότερα αυτό που έφτιαξε είναι σουβλάκια με σόγια ενώ μας δίνει και συμβουλές για το μαρινάρισμα.

"Σόγια, σως, μέλι, σκόνη κοριάνδρου, σάκε, φρέσκο κόριανδρο, κάποια καυτερή σως, τσιλιες τριμμένα και μια ώρα στο ψυγείο".

Αυτό είναι το "μυστικό" που μοιράστηκε με τους followers του ο Κωστόπουλος, ο οποίος δεν ήταν ο μόνος που μαγείρεψε. Μια λαχταριστή συνταγή μας έδωσε και η Υβόννη Μπόσνιακ η οποία μας είπε κιόλας πως ακριβώς θα το κάνουμε και εμείς. Τι καλό έφτιαξε;

Ορίστε και οι φωτογραφίες που ανέβασε ως story στο Instagram ο Πέτρος Κωστόπουλος

Πέτρος Κωστόπουλος σουβλάκια

συνταγή για σουβλάκια Πέτρος Κωστόπουλος