Η Χριστίνα Μπόμπα πήγε σούπερ μάρκετ - Η φωτογραφία με την μάσκα

Μας "τρέλανε" με την εμφάνισή της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Χριστίνα Μπόμπα πήγε σούπερ μάρκετ - Η φωτογραφία με την μάσκα

Η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται να έχει αναρρώσει τελείως από την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό, και έτσι αποφάσισε να πάει στο σούπερ μάρκετ. Μάλιστα δε δίστασε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με μάσκα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια χρειάστηκε να μείνει σπίτι εδώ και αρκετές μέρες μιας και μολύνθηκε και εκείνη από τον επικίνδυνο ιό που "σαρώνει" τη χώρα μας.

Έτσι, αφήνοντας πίσω της την καραντίνα, η Χριστίνα Μπόμπα ντύθηκε στολίστηκε και ετοιμάστηκε να πάει στο σούπερ μάρκετ.

Θυμίζουμε πως τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, έκαναν εκ νέου το τεστ για τον κορωνοϊό προκειμένου να δουν αν έχουν ακόμα τον ιό, και κοινοποίησαν τα αποτελέσματά του.

Μάλιστα, στο insta story που ανέβασε για την έξοδό της, θέλησε να αστειευτεί και σχετικά με τον αριθμό που έστειλε στο 13033.

Έτσι έγραψε: «2 στο 13003 και φύγαμε για σούπερ μάρκετ»!

Μπόμπα κορωνοϊός

Τι είπα πριν λίγες μέρες για την κατάσταση της υγείας της

«Μετά από 14 μέρες τα συμπτώματα πέρασαν και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να ξεσκουριάζουμε και να γυμναζόμαστε! Υπάρχουν πολλοί γυμναστές και instructors εκεί έξω που κάνουν live sessions και μας καθοδηγούν να κάνουμε γυμναστική από το σπίτι! Εγώ ξεκίνησα να κάνω κάθε μέρα 2 η ώρα yoga με τη @scarlett_drew1 και συντονίζομαι στο live της.

Θα ψάξω και άλλους και θα τους μοιράζομαι στα stories μου για να επιλέγετε και να κάνετε κι εσείς. Σας φιλώ. και σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί και να απολαμβάνετε το χρόνο στο σπίτι» έγραψε, κάτω από μία φωτογραφία στην οποία γυμνάζεται, αξιοποιώντας έτσι ποιοτικά το χρόνο που έχει στο σπίτι της.