Αυτήν την ταινία είδε χθες η Άννα Βίσση! - Μπορείς να μαντέψεις;

Έκανε ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτήν την ταινία είδε χθες η Άννα Βίσση! - Μπορείς να μαντέψεις;

Η Άννα Βίσση μένει με την σειρά της στο σπίτι αυτές τις ημέρες και η τραγουδίστρια με μια της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας έδειξε ποια είναι αυτή η ταινία, την οποία έβαλε και είδε χθες. Μπορείτε να μαντέψετε τι είδε;

Η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται και αυτή σε αυτο - καραντίνα με την ίδια να κάνει μερικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντάς μας πως τα περνάει μέσα στο σπίτι της.

Η αλήθεια είναι πως οι ταινίες και οι σειρές έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες, ενώ το Netflix έχει πάρει "φωτιά" καθώς όλοι είμαστε μέσα και βλέπουμε απανωτά τα επεισόδια από τις αγαπημένες μας ξένες σειρές.

Η Άννα Βίσση με την σειρά της έκατσε στον καναπέ της και μας έδωσε μια γεύση από την ταινία την οποία είδε. Ποια ήταν αυτή;

Μπορείτε να μαντέψετε την ταινία που είδε η Άννα Βίσση;

Μάλιστα από την φωτογραφία που ανέβασε είδαμε και λίγο τον χώρο της, τουλάχιστον το σαλόνι της που φαίνεται να είναι ότι πρέπει για να κάτσει κανείς μόνος ή και με παρέα να δει κάτι στην τηλεόραση. Και πόσο μάλλον αυτό που είδε η Άννα Βίσση.

Ο λόγος για την ταινία Qeen που πραγματεύεται την πορεία του ομώνυμου θρυλικού συγκροτήματος αλλά φυσικά και του header singer του Φρέντι Μέρκιουρι.

"Queen”were kings !!Thank u for the music Music ....the only healthy “virus”of all times" (οι Queen ήταν βασιλιάδες. Ευχαριστούμε για την μουσική.. η μουσική είναι ο μόνος υγιής ιός όλων των εποχών" έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση στην ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η τραγουδίστρια συγκίνησε και πριν λίγο καιρό με μια ανάρτηση που έκανε για την μαμά της.

Να πούμε ότι η ταινία απέσπασε πολλά βραβεία ενώ η ερμηνεία του Remi Malek ήταν μοναδική.