Σάκης Ρουβάς: Αυτό είναι το πρωινό που ετοίμασε στην οικογένεια του

Ένα μήλο την ημέρα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Ρουβάς: Αυτό είναι το πρωινό που ετοίμασε στην οικογένεια του

Ο Σάκης Ρουβάς και η οικογένειά του μένουν στο σπίτι αυτές τις ημέρες με τον τραγουδιστή να έχει την ευκαιρία να περάσει χρόνο τόσο με την γυναίκα του, όσο και με τα παιδιά τους. Μάλιστα ο ίδιος έφτιαξε και πρωινό ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Με ένα πλούσιο γεύμα ή μάλλον ένα δροσιστικό γεύμα, ξεκίνησε η ημέρα του Σάκη Ρουβά. Μάλιστα ο διάσημος τραγουδιστής έκανε και ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντάς μας τι καλό ετοίμασε.

Η αλήθεια είναι πως τόσο ο Σάκης Ρουβάς, όσο και η Κάτι Ζυγούλη έχουν θεϊκά κορμιά, ενώ φαίνεται και οι δύο να προσέχουν το τι τρώνε. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από την ανάρτηση που έκανε ο τραγουδιστής, ο οποίος μένει με στην σειρά του σε καραντίνα, ακολουθώντας έτσι και τις οδηγίες για τον ιό.

Τόσο ο ίδιος όσο και η Κάτι Ζυγούλη άλλωστε έχουν κάνει αυτές τις ημέρες διάφορες αναρτήσεις στις οποίες μας δείχνουν το πως περνούν μέσα στο σπίτι και τι κάνουν με τα παιδιά του, ενώ ο Ρουβάς έκανε και live στο Instagram. Μάλιστα σχόλιο έκανε και η Ζυγούλη.

Τι έφτιαξε ωστόσο για πρωινό ο Σάκης Ρουβάς;

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram την φωτογραφία από την φρουτοσαλάτα την οποία έκανε ενώ συνόδευσε και την ανάρτησή του με ένα σύντομο κείμενο γραμμένο στη λεζάντα.

"Επειδή όπως λένε ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα, ολόκληρη φρουτοσαλάτα για πρωινό σήμερα, με mix βιταμινών από εσπεριδοειδή, μουροειδή και τροπικά φρούτα για να είμαστε σίγουροι. #Menoumespiti, μένουμε υγιείς & ασφαλείς, γιατί είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα" έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Σάκης Ρουβάς,

Ορίστε και η ανάρτηση που έκανε