Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι μνήμες της φέρνει στο μυαλό η καραντίνα

Αδιανόητο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι μνήμες της φέρνει στο μυαλό η καραντίνα

Η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή της εκπομπή, θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές, τι μνήμες της έχει φέρει στο μυαλό η όλη κατάσταση που βιώνουμε με την επιβολή της καραντίνας και το γεγονός ότι μένουμε σπίτι.

Η παρουσιάστρια βλέπει πως η κατάσταση που επικρατεί είναι ιδιαίτερη και κρύβει πολλές εκπλήξεις για όλους μας, με τον καθένα να την αντιμετωπίζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η ίδια, έχοντας αποκαλύψει πως το πρόσωπο που της λείπει περισσότερο λόγω καραντίνας είναι η μητέρα της, θέλησε να μιλήσει και για το πώς βιώνει την καραντίνα.

Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως η κατάσταση αυτή της θυμίζει την εποχή που ήταν έγκυος, και η εξήγηση που έδωσε ήταν πολύ απλή.

«Βλέπω ο κόσμος ψάχνεται με το πώς θα γυμναστώ από το σπίτι μου και με κάποιο τρόπο βλέπουν άλλους από το Instagram, που κάνουν κάποια πράγματα. Εγώ θέλεις να σου πω τι ζούμε στο σπίτι μας; Το άλλο κομμάτι. Το τρώμε. Παιδιά αν σας αρέσει λίγο η μαγειρική και το φαγητό. Εγώ μπαίνω να μαγειρέψω και τρελαίνομαι σαν να μην υπάρχει αύριο. Αισθάνομαι σαν την περίοδο που ήμουν έγκυος και ήθελα να τρώω, να τρώω και έλεγα “δε βαριέσαι ρε Ελένη, τώρα μπορείς, φάε ότι θες”. Δεν ξέρω παιδιά μην το κάνετε αυτό», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Νωρίτερα στην εκπομπή της είχε αναφερθεί στον Σωτήρη Τσιόδρα αποθεώνοντάς τον

«Ξέρουμε όμως όλοι πως αν τα κάνουμε αυτά που μας ζητάνε, θα τελειώσουμε πιο γρήγορα. Τώρα αντέχουμε όλοι. Και εμείς θα θέλαμε να είμαστε στα χωριά μας και στα νησιά μας, αλλά καθόμαστε σπίτι μας. Μέσα μας η καρδιά μας πεταρίζει. Το πάμε καλά, έτσι νιώθω, δεν το ξέρω.

Εγώ κάθε απόγευμα κάθομαι και βλέπω, αυτόν που βλέπουμε όλοι. Που μας τα λέει τόσο ωραία, τόσο ήρεμα, τόσο ανθρώπινα, τόσο αληθινά. Που δε με ενοχλεί τίποτα από ό,τι ακούω. Τι εννοώ; Σαν άνθρωποι είμαστε αντιδραστικοί. Κάποιες φορές ακούμε κάποια πράγματα και μπορεί να αντιδράσουμε. Έχει να κάνει με το πώς μας τα λένε. Μπορεί να είναι ο τρόπος, το ύφος… Δε ξέρω. Εδώ δεν υπάρχει κάτι. Εδώ βάζουμε στις 6, ακούμε τον κύριο Τσιόδρα, μαθαίνουμε πως τα έχουμε πάει, τι άλλο προγραμματίζεται και ακολουθούμε» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.