Τι κάνει ο Γιώργος Μπόγρης αποκλεισμένος στη Τενερίφη;

Όλα όσα αποκάλυψε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι κάνει ο Γιώργος Μπόγρης αποκλεισμένος στη Τενερίφη;

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πώς περνάει τις μέρες του τώρα που βρίσκεται αποκλεισμένος στην Τενερίφη λόγω της καραντίνας που έχει επιβληθεί από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο μπασκετμπολίστας βρίσκεται στην Ισπανία και δεν μπορεί να επιστρέψει προς το παρόν στην Ελλάδα, μιας και βρίσκεται εν αναμονή της επανέναρξης του ισπανικού πρωταθλήματος όπου αγωνίζεται.

Έτσι, μιλώντας στην μεσημεριανή εκπομπή του Open, ο Γιώργος Μπόγρης θέλησε να περιγράψει το πώς κυλάει η ζωή του στην Ισπανία αλλά και το πώς είναι η κατάσταση στη χώρα, δεδομένου ότι μετρά πολλά κρούσματα κορωνοϊού.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας είχε μιλήσει τις προηγούμενες μέρες και στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έμεινα εδώ, την πάτησα φέτος. Ήρθα στη μέση της χρονιάς και ήθελα λίγο χρόνο να προσαρμοστώ, έμενα στην αρχή στο ξενοδοχείο οπότε ο σκύλος μου δεν μπορούσε να έρθει και δεν είμαστε μαζί.

Το Youtube μου έχει γεμίσει το χρόνο και έχω κάτι να περιμένω. Με έχει σώσει από τη μονοτονία και τη μοναξιά εδώ. Το ότι έρχομαι σε επικοινωνία με τον κόσμο μου έχει δώσει ζωή.

Το πλάνο είναι πάνω κάτω ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί. Γι΄αυτό και δε φύγαμε. Μας είπαν ότι άμα θέλετε μπορείτε να φύγετε αλλά θα πρέπει να κάνετε διακοπή συμβολαίου. Στην Τενερίφη είναι πολύ καλύτερα από την υπόλοιπη Ισπανία και σίγουρα βοηθάει ο καιρός. Βέβαια έχουμε κλειστεί στο σπίτι γιατί τα κρούσματα στην Ισπανία είναι πολλά.

Περιμένουμε καθημερινά νέα και είμαστε πειθαρχημένοι. Η μέρα μου γεμίζει με skype και facetime με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Έχω κάνει και ένα αυτοσχέδιο γυμναστήριο στο σπίτι και προσπαθώ να είμαι όσο πιο έτοιμος μπορώ. Κατεβαίνω και στο πάρκινγκ κάνω λίγο τρέξιμο».