Άνθιμος Ανανιάδης: Περπάταγε στην άδεια Αθήνα μέσα στο βράδυ και δεν φαντάζεστε τι έκανε

Η απίστευτη ανάρτηση του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άνθιμος Ανανιάδης: Περπάταγε στην άδεια Αθήνα μέσα στο βράδυ και δεν φαντάζεστε τι έκανε

Ο Άνθιμος Ανανιάδης περπάταγε στην άδεια Αθήνα μέσα στο βράδυ και δεν φαντάζεστε τι έκανε ο ηθοποιός. Ο ίδιος έδειξε τους δρόμους που δεν υπήρχε ψυχή και τράβηξε ένα βίντεο το οποίο ανέβασε στο Instagram.

Η Αθήνα μοιάζει σαν μια πόλη φάντασμα αφού κανείς δεν κυκλοφορεί έξω, κάτι που αποτυπώνεται και στο βίντεο που ανέβασε ο Άνθιμος Ανανιάδης που όπως θα δείτε δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος.

Ο γνωστός ηθοποιός μένει και αυτός σπίτι του, όπως όλοι άλλωστε, ωστόσο πρόσφατα έκανε μια βόλτα στους δρόμους της Αθήνας, κοντά στο σπίτι του, όπως κάνουμε όλοι με τα απαραίτητα έγραφα που πρέπει να έχουμε και θέλησε να μας δείξει την εικόνα που αντίκρισε

Ο ηθοποιός λοιπόν ξεκίνησε να χορεύει μέσα στους δρόμους, αφού κοντά του δεν υπήρχε άνθρωπος, ενώ ακούγεται και να λέει και κάποια λόγια στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αν κάνει κανείς μια βόλτα στο Instagram του Άνθιμου Ανανιάδη θα διαπιστώσει πως ο ίδιος δεν μπορεί και πολύ να μένει μέσα στο σπίτι γιατί ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες από τις βόλτες του στην φύση.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης λοιπόν θέλησε να κάνει μία βόλτα στη νυχτερινή Αθήνα και φυσικά δεν βρήκε κανέναν και ήθελε να το μοιρταστεί. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε βγει και στους δρόμους και χτύπαγε τα κουδούνια

Δείτε το βίντεο:

Ποιος ο Άνθιμος Ανανιάδης που έκανε βόλτα στην Αθήνα

Ο Άνθιμος Ανανιάδης (Θεσσαλονίκη, 9 Ιουνίου 1985-) είναι Έλληνας ηθοποιός, ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Μαρία η άσχημη».

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Κιμούλη αλλά και του New York College.

Είναι γιος του επιχειρηματία Τιμόθεου Ανανιάδη και της ηθοποιού Εύης Καραγιάννη ενώ έχει οχτώ ετεροθαλή αδέλφια από την πλευρά του πατέρα του. Επίσης, για αρκετά χρόνια, υπήρξε πατριός του ο Κώστας Βουτσάς.