Ελένη Χατζίδου: Πριν γνωρίσει τον Ετεοκλή Παύλου είχε «κάψει» καρδιές με αυτό το λευκό φόρεμα

Μόλις την δείτε θα πάθετε... «ανακοπή»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Χατζίδου: Πριν γνωρίσει τον Ετεοκλή Παύλου είχε «κάψει» καρδιές με αυτό το λευκό φόρεμα

Η Ελένη Χατζίδου είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Μάλιστα, σε μια δημόσια εμφάνιση της, πριν γνωρίσει τον τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου, είχε «κάψει» καρδιές με ένα λευκό άκρως αισθησιακό φόρεμα που είχε φορέσει.

Η τραγουδίστρια έχοντας επιστρέψει στο σπίτι της, μετά την περιπέτεια της κόρης της, χαλαρώνει μαζί με την οικογένεια της. Αφού τελικά ο υψηλός πυρετός που ανέβασε πριν από λίγες ημέρες δεν ήταν πολύ σοβαρό, παρά μόνο μια ασθένεια που περνούν πολλά παιδάκια, περνάει και πάλι ήρεμες στιγμές.

Η Ελένη Χατζίδου είναι ενεργή και στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, με τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου. Μάλιστα, όταν ήταν μέσα στο νοσοκομείο, είδε αναρτήσει μια φωτογραφία της κορούλας της που είχε ραγίσει καρδιές.

Ωστόσο, χθες θέλησε να κάνει μερικές πιο ευχάριστες αναρτήσεις που αφορούσαν το παρελθόν της. Έτσι, μοιράστηκε μερικές throwback φωτογραφίες. Τόσο από τις δημόσιες εμφανίσεις της, όσο και από διάφορες βόλτες της. Ακόμη και φωτογραφίες από πριν γίνει γνωστή στην showbiz με τα τραγούδια επιτυχίες της.

Είχε «κάψει» καρδιές με το λευκό φόρεμα της

Ανάμεσα σε μια από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου, ήταν και μια που είχε ποζάρει στον φωτογραφικό φακό σε έξοδο της, με ένα απίστευτο λευκό maxi φόρεμα, με το οποίο είχε «κάψει» καρδιές.

Συγκεκριμένα, ήταν όπως είπαμε με μακρύ μήκος, και στο ένα πόδια είχε σκίσιμο μέχρι τον μπούτι. Όλο σχεδόν το μπούστο ήταν ανοιχτό, ενώ ήταν και αμάνικο. Στην μέση έκανε αντίθεση ένα χρυσό ζωνάκι. Η τραγουδίστρια, όπως τώρα, έτσι και τότε έχει άψογες αναλογίες στο σώμα της, αφού είναι φαν της γυμναστικής. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, αφού ο Ετεοκλής Παύλου είναι ο προσωπικό της γυμναστής.

Ελένη Χατζίδου λευκό φόρεμα