Αδιανόητο παίκτης του Masterchef ήταν πριν 3 χρόνια στο Ζητείται Chef

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο παίκτης του Masterchef ήταν πριν 3 χρόνια στο Ζητείται Chef

Αδιανόητο παίκτης του Masterchef ήταν πριν 3 χρόνια στο Ζητείται Chef και δεν το θυμόταν κανείς. Ο ίδιος είχε πάρει θέση στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και είχε μείνει για κάποιο καιρό μέσα στο παιχνίδι.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους διαγωνιζόμενους στο φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ τα spoilers τον θέλουν μάλιστα να είναι και ένας από τους δυο παίκτες που θα φτάσει στο μεγάλο τελικό.

Ωστόσο αυτό που δεν θυμόμασταν είναι πως δεν βλέπουμε πρώτη φορά τον συγκεκριμένο στις τηλεοράσεις μας. Καθώς το 2017 ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε συμμετάσχει και στον τηλεοπτικό διαγωνισμό «Ζητείται Chef» του ΑΝΤ1.

Το «Ζητείται Chef» έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2017 στον ΑΝΤ1 και μας παρουσίασε 6 υποψήφιους σεφ, οι οποίοι πέρασαν μία σειρά από διάφορες δοκιμασίες, διεκδικώντας μία θέση στο εστιατόριο CTC, του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Δείτε το βίντεο:

Ποιος ο Σταύρος Βαρθαλίτης που είχε πάρει μέρος στο Ζητείται chef και τώρα είναι στο MasterChef

O Σταύρος Βαρθαλίτης είναι 24 χρονών και τον βλέπουμε στις οθόνες μας κάθε εβδομάδα. Ο ίδιος είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του διαγωνισμού και είχε ξεχωρίσει από τα πρώτα επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής με τις επιδόσεις του. Δείτε μαζί με ποιον άλλο παίκτη τον θέλουν τα spoiler να φτάνει στον τελικό

Το βιογραφικό του Σταύρου Βαρθαλίτη:

Ένας στυλάτος μάγειρας στην κουζίνα του MasterChef 4. Άνετος και με αυτοπεποίθηση, ο Σταύρος υπόσχεται να κερδίσει το έπαθλο του διαγωνισμού!

Από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες. Στο διαγωνισμό έρχεται για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση.

Σκοπεύει μέσα από το MasterChef 4 να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά το διαγωνισμό.