MasterChef: Η Ασημίνα Ουστάλλι μιλά για την επιστροφή της και αποκαλύπτει

Ποιους ψήφισε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η Ασημίνα Ουστάλλι μιλά για την επιστροφή της και αποκαλύπτει

Η Ασημίνα Ουστάλλι ήταν πέρυσι στο MasterChef με την ίδια να επιστρέφει για λίγο στο χθεσινό επεισόδιο. Η ίδια μίλησε για όλα ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν η ομάδα που εκείνη ψήφισε.

Χθες είχαμε εκπλήξεις στο παιχνίδι μαγειρικής του Star καθώς είδαμε παίκτες από το παρελθόν να γυρίζουν στο πλατό. Οι νέοι παίκτες έπρεπε να τους μαγειρέψουν και τα αίματα άναψαν. Η Ασημίνα λοιπόν βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Open "Μεσημέρι Yes" και αναφέρθηκε στα όσα είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης.

Η πρώην παίκτρια δέχτηκε διάφορες ερωτήσεις, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο. Η ίδια μίλησε ακόμα για τα όσα "κέρδισε" από την συμμετοχή της, με την πρώην παίκτρια να λέει ότι φυσικά σου ανοίγονται πόρτες στον χώρο της εστίασης, ενώ βοηθά και στο να έχεις καλύτερες απολαβές.

Όπως ήταν φυσικό μίλησε και για τους παίκτες του φετινού παιχνιδιού, ενώ την ρώτησαν φυσικά και για το αν υπήρχε κάποιο ειδύλλιο στο περσινό MasterChef. Μπορεί να μην έδωσε ονόματα αλλά είπε με νόημα ότι "όλο και κάτι υπήρχε". Πάντως στο φετινό παιχνίδι έχουμε ένα ζευγάρι με την Μαρία μάλιστα να το επιβεβαιώνει και μόνη της!

Τι αποκάλυψε για το MasterChef η Ασημίνα Ουστάλλι που επέστρεψε για λίγο στο παιχνίδι;

Η πρώην παίκτρια λοιπόν μίλησε για όλα όσα είδαμε χθες και αποκάλυψε ότι εκείνη ψήφισε την κόκκινη ομάδα, καθώς της άρεσε πιο πολύ. Μάλιστα είπε και ποιους παίκτες έχει ξεχωρίσει μέσα από το παιχνίδι και ... παραλίγο να δώσει και spoiler. Ή μήπως μας το έδωσε;

“Θεωρώ ότι οι πιο δυνατοί είναι ο Σταύρος, ο Σταυρής και ο Δημήτρης ο Μπέλλος. Για να το λέω κάτι θα ξέρω” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του Open.

Αυτό είναι και το βίντεο με τα όσα είπε