Πυρ και μανία έγινε η Χριστίνα Κοντοβά - Τι συνέβη;

"Αποφάσισε να εκμεταλλευτεί..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πυρ και μανία έγινε η Χριστίνα Κοντοβά - Τι συνέβη;

Πυρ και μανία έκαναν την Χριστίνα Κοντοβά η οποία έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι εταιρίες εκμεταλλεύονται την κρίσιμη αυτή στιγμή. Τι της συνέβη όμως και βγήκε εκτός εαυτού;

Η Χριστίνα Κοντοβά λοιπόν, που είναι σε καραντίνα μαζί με την Τζων Καλημέρη μίλησε, με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για μια αλλαγή την οποία έκανε μια εταιρία κούριερ. Η ίδια σχεδιάζει τα δικά της ρούχα και έτσι παρόλο που μένει μέσα, καθώς τόσο αυτή όσο και ο άντρας της είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, συνεχίζει να δουλεύει κανονικά από τον χώρο της.

Ωστόσο το βράδυ την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη η οποία και την ώθησε στο να ανεβάσει την αιχμηρή της ανάρτηση στα social media.

Τι συνέβη και έγινε πυρ και μανία η Χριστίνα Κοντοβά;

Ειδικότερα αυτό που συνέβη είναι ότι η εν λόγω εταιρία - η οποία είναι μάλιστα και από τις πιο γνωστές στον χώρο - έκανε την τελευταία στιγμή αλλαγές στις χρεώσεις της.

"Να μια εταιρεία που αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την κρίσιμη στιγμή του κορονοϊού και ανακοινώνει στις 22:00 το βράδυ με email ότι από το επόμενο πρωί αλλάζει τις χρεώσεις της. Έτσι, από μόνη της, χωρίς να έχουμε χρόνο να αντιδράσουμε και με την δικαιολογία ότι έχει πολύ δουλειά!

Όταν ο μόνος τρόπος να ανταπεξέλθουμε είναι να μείνουμε σπίτι, να δουλεύουμε από το σπίτι και να παραγγέλνουμε ή να κάνουμε αποστολές μόνο μέσω κούριερ!" έγραψε στο story που ανέβασε στο Instagram η σχεδιάστρια μόδας, η οποία να πούμε ότι πλέον είναι καλά στην υγεία της, μετά και την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό. Μάλιστα βγήκε και για λίγο από την καραντίνα στην οποία ήταν τόσες ημέρες.

Χριστίνα Κοντοβά ανάρτηση Instagram