Εύη Βατίδου: Μίλησε για τον Αλέξη Κούγια αλλά και τον γάμο - Είναι στα σχέδιά της;

Έδωσε συνέντευξη και τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εύη Βατίδου: Μίλησε για τον Αλέξη Κούγια αλλά και τον γάμο - Είναι στα σχέδιά της;

Η Εύη Βατίδου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλα! Ειδικότερα αναφέρθηκε στον Αλέξη Κούγια και την σχέση που έχουν πλέον, αλλά και στον γάμο αφού ρωτήθηκε για το αν σχεδιάζει να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Συγκεκριμένα η Βατίδου έδωσε συνέντευξη στο ΛΟΙΠΟΝ και μίλησε για την ζωή της, αλλά και για τον χωρισμό της από τον Αλέξη Κούγια. Ακόμα αναφέρθηκε στα παιδιά της και στο πως είναι σαν μητέρα, ενώ δέχτηκε και ερώτηση για το ποια είναι η μεγαλύτερη μπούρδα που έχει κάνει!

"Ναι, είμαι και τα πράγματα είναι καλύτερα έτσι, γιατί είσαι κοντά στις αλλαγές της ζωής, αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα όπως κι αυτά, στο περίπου. Με τον Χρήστο, που έχω αρκετά μικρή διαφορά ηλικίας, συνεννοούμαστε, όπως και με την κόρη μου, νιώθω τον παλμό της εποχής τους. Είμαι υπέρ στο να κάνουν οι γυναίκες παιδιά σε μικρή ηλικία" είπε αναφορικά με τα παιδιά της και για το γεγονός ότι τα έκανε όσο ακόμα ήταν μικρή.

Ακόμα ερωτώμενη για το πως βλέπει την δική της ζωή η Εύη Βατίδου είπε τα εξής: "Όταν ήταν μικρά, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Ήμουν πιο ανώριμη, ένιωθα εγκλωβισμένη, ότι έχανα τα νιάτα μου, τώρα θεωρώ ότι ήταν λάθος μου που το σκεφτόμουν. Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκα, δεν ήταν εύκολο, ήμουν μικρή στο μυαλό μου, έχω κάνει κι εγώ πολλές μπούρδες, πολλές βλακείες. Το ένστικτο της μάνας βοηθάει, η φύση προνόησε και τα καταφέρνεις ώστε να μπορείς να μεγαλώσεις παιδιά".

Η Εύη Βατίδου δεν φοβήθηκε δεν να απαντήσει και σε ερώτηση για κάποια "μπούρδα" που έχει κάνει!

Έκανα μπάνιο συνέχεια τον Χρήστο για να είναι καθαρός, όπου μου έχει γλιστρήσει στο νιπτήρα, έφυγε από τα χέρια μου, έπαθα ταραχή, μήπως έχει χτυπήσει και από τότε έκοψα τα πολλά μπάνια, φοβόμουν. Τη Μάιρα, όταν ο Χρήστος ήταν 3,5 χρονών και ήμουν αφοσιωμένη σ’ εκείνον που έτρεχε και είχα το νου μου μην πέσει –είχα και σπίτι με σκάλα– την είχα αφήσει επάνω στον καναπέ 50 ημερών, γύρισε κι έπεσε κάτω. Χρειαζόμουν καρότσι για δίδυμα και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Δεν είχα τόσο μεγάλη βοήθεια, αν και ο κόσμος αυτό νόμιζε. Μετά, όταν χώρισα, που ήταν 5 και 2,5 χρονών, πάλι δύσκολα ήταν γιατί ήταν μικρά – βοήθησαν βεβαίως οι γονείς μου.

Τι είπε για τον γάμο και τον Αλέξη Κούγια η Εύη Βατίδου;

"Τα χρόνια που ήταν τα παιδιά μικρά δεν ήταν καλά τα πράγματα τότε για μένα. Η προσωπική μου ζωή πήγε σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, δεν είχα καλές εμπειρίες, γι’ αυτό και δεν παντρεύτηκα, δεν ήθελα κιόλας, δεν έτυχε, παρόλο που υπήρχαν περιπτώσεις" είπε χαρακτηριστικά αναφορικά με την δημοσιότητας ενώ αποκάλυψε και αν έχει δεχτεί προτάσεις γάμου!

"Ναι, υπήρχαν προτάσεις γάμου, αλλά εγώ δεν ήθελα. Κατέληξα ότι δεν θέλω το γάμο. Ακόμα και τώρα, που είμαι σε σχέση, δεν θέλω το γάμο. Τον έκανα το γάμο, πολύ ωραία. Θεωρώ τον Αλέξη (Κούγια) οικογένειά μου, έχουν φτιάξει κι εξισορροπήσει οι σχέσεις μας αρκετά, έχουμε καλυτερέψει τα πράγματα, αλλά κι εμείς οι δύο ως άνθρωποι. Περάσαμε κι εμείς την κρίση μας" είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα δέχτηκε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με την ίδια να απαντά τα εξής:

"Δεν νομίζω με την έννοια του ζευγαριού… Στη δική μας περίπτωση, από την αρχή τα πράγματα ήταν διαφορετικά, έλειπε πάρα πολύ για δουλειά, έφευγε πολύ, δεν είχαμε την πατροπαράδοτη οικογένεια, να τρώγαμε τις Κυριακές μαζί… Τις Κυριακές είχαμε το ποδόσφαιρο. (Γέλια.) Θυμάμαι εμένα με τα δύο παιδιά και ο Αλέξης στα δικά του θέματα. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που δούλευε τότε και τώρα μανιακά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 τη νύχτα. Όπως ήταν παρέμεινε, δεν άλλαξε, απλώς μπήκαμε στη ζωή του κι εμείς.

Κάποια κοινά πράγματα μέσα στα χρόνια τα κάναμε όλοι μαζί, για τα παιδιά, όπως Πάσχα, Χριστούγεννα, κάποια καλοκαίρια. Αυτό ήταν πάρα πολύ καλό για τα παιδιά, εκεί τα καταφέραμε πάρα πολύ καλά. Τα παιδιά είναι πολύ ευχαριστημένα με την έκβαση των πραγμάτων. Μπορεί ο κόσμος να θεωρεί ότι εμείς κατασκοτωθήκαμε, που δεν το κρύβουμε άλλωστε, όμως αυτά έμειναν έξω από το σπίτι, να τα βλέπουν οι άλλοι. Μέσα στο σπίτι, όταν ήρθε η ώρα, επικράτησε ηρεμία.

"Πόσος ήταν ο χρόνος που είχατε αυτή τη διαμάχη;" την ρώτησε ακόμα ο δημοσιογράφος με εκείνη να αποκρίνεται:

"Η διαμάχη κράτησε πάρα πολλά χρόνια, αλλά όχι σε αυτόν το βαθμό. Η δικαστική διαμάχη όμως, που κράτησε πάρα πολλά χρόνια, δεν αφορούσε τα παιδιά. Αυτό γινόταν στα δικαστήρια, όταν βρισκόμασταν έξω, στα τηλέφωνα…"

"Ακριβώς, ναι. Με έβριζε, τον έβριζα… (Γέλια.) Μετά πήγαινε ο καθένας στο σπίτι του και πάλι από την αρχή. (Γέλια.)" πρόσθεσε ακόμα.

"Είχατε άλλο ρόλο μπροστά στα παιδιά;" ήταν η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου με εκείνη να του λέει ότι:

Ναι, το κάναμε αυτό και οι δύο – κι αυτός έκανε την καρδιά του πέτρα κι εγώ τη δική μου. Κι αυτός είχε τα νεύρα του όταν με έβλεπε, όπως τα είχα κι εγώ, όμως οικογενειακά έπρεπε να είμαστε σε ηρεμία. Μια χρονιά είχαμε κάνει 1,5 μήνα στο Πόρτο Χέλι, διακοπές μαζί το καλοκαίρι. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να μπορέσω να διευκολύνω τον πατέρα και τα παιδιά. Όταν χωρίσαμε, δεν είχα την απαίτηση από τον Αλέξη, ξαφνικά, να γίνει ο πατέρας που θα ασχοληθεί με τα παιδιά, όπως ασχολείται μια μάνα. Κράτησα τις ισορροπίες και το ρόλο αυτό, όσο μπορούσα, μέχρι να φτάσω τα παιδιά εδώ που τα έχω φτάσει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αυτό πια, τελείωσε, τα παιδιά μεγάλωσαν. Είμαι κερδισμένη, γιατί κατάφερα να βγάλω δύο ισορροπημένα παιδιά. Οικονομικά, δεν είμαι κερδισμένη, αλλά δεν πειράζει, κέρδισαν τα παιδιά μου. Δεν μετανιώνω για τον αγώνα που έκανα, έπρεπε να τον κάνω με τον τρόπο μου. Διεκδίκησα στο παρελθόν αυτά που έπρεπε, δεν με πειράζει, γιατί τώρα είμαι καλά.

Τέλος ωστόσο η ίδια είπε ότι αν χρειαστεί την συμβουλή του θα πάει σε εκείνον.

"Αν χρειαστώ κάτι, ναι, προφανώς, πού θα πάω; Σε λίγα χρόνια θα έχω κι άλλο δικηγόρο, τον Χρήστο, τέλειο; Το μόντελινγκ έβγαλε ένα δικηγόρο, για αρχή, θα το πούμε επίσημα σε 6 μήνες, θέλω να πιστεύω ότι θα περάσει στη Νομική Σχολή" είπε χαρακτηριστικά. Δείτε ωστόσο και τι είχε πει για γνωστή παρουσιάστρια. Την "άδειασε".