Σοφία Μαριόλα: Έφτιαξε μόνη της την τούρτα της και είναι τίγκα στη σοκολάτα

Ο Στράτος Τζώρτζογλου της πρόσφερε τα πιο ωραία γενέθλια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοφία Μαριόλα: Έφτιαξε μόνη της την τούρτα της και είναι τίγκα στη σοκολάτα

Η Σοφία Μαριόλα έγινε χθες 30 ετών και ο Στράτος Τζώρτζογλου της πρόσφερε τα πιο ωραία γενέθλια. Μάλιστα σήμερα η ίδια μας έδειξε και την τούρτα της, την οποία έκανε μόνη της και είναι μόνο σοκολάτα!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε το σπίτι ένα μικρό παράδεισο για τα γενέθλια της αγαπημένης του Σοφίας η οποία έκλεισε τα 30. Το ζευγάρι φαίνεται να είναι τρελά ερωτευμένο, ενώ σήμερα η σύντροφος του γνωστού ηθοποιού έκανε και μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία μας έδειξε την τούρτα που έφτιαξε με τα χεράκια της.

Μπορεί να έχουμε πανδημία και να είμαστε κλεισμένοι μέσα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προσφέρουμε στον άνθρωπό μας όμορφες στιγμές για μια από τις σημαντικότερες ημέρες, τα γενέθλιά του/της.

Αυτό φαίνεται να το γνωρίζει ο ηθοποιός που έκανε τον χώρο να μοιάζει με παραμύθι για χάρη της καλής του. Μπορείτε να δείτε την έκπληξη που της έκανε εδώ.

Αυτή είναι η τούρτα που έφτιαξε μόνη της η Σοφία Μαριόλα και έχει όσο σοκολάτα θες!

Σήμερα λοιπόν η Σοφία Μαριόλα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε την τούρτα της η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή και γεμάτη σοκολάτα.

Έχει πάνω πουράκια αλλά και άλλα γλυκά ενώ φυσικά και η γέμισή της φαίνεται να είναι επίσης από σοκολάτα.

Μάλιστα η ίδια είπε ότι αυτό έκανε όλη ημέρα χθες και για αυτό δεν κατάφερε να απαντήσει σε όσους της ευχήθηκαν!

"Σαν πρωταπριλιάτικο αστείο μου φαίνεται η ζωή μου, ο εγκλεισμός στα σπιτια, τα φετινά γενέθλια, η χαρά μέσα στην απομόνωση, το φώς μεσα στο σκοτάδι η κάθε στιγμή μου γεμάτη έρωτα.. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις τόσες όμορφες ευχές!

Με την τουρτα που έφτιαξα μονη μου (γι'αυτό και χθες δεν πρόλαβα να απαντήσω στα μηνύματα) ετοιμαστηκα στολιστηκα και πέρασα τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια κι αυτό το οφείλω σε εσένα stratostzortzoglou.official" έγραψε στην ανάρτηση που έκανε.