Spoiler για το αποψινό Live Tonight - Δεν φαντάζεστε ποιους θα δούμε

Καλεσμένοι "φωτιά"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Spoiler για το αποψινό Live Tonight - Δεν φαντάζεστε ποιους θα δούμε

Σας έχουμε το πιo "καυτό" spoiler για την αποψινή πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τίτλο «Live Tonight», και δεν μπορείτε καν να φανταστείτε ποιους καλεσμένους θα δούμε σήμερα το βράδυ στη συχνότητα του ANT1!

O Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει live, προσαρμόζει την εκπομπή του στη νέα πραγματικότητα και μας δίνει ραντεβού για μια διαφορετική late night συνάντηση Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, στις 00:15, στον ΑΝΤ1.

Το κανάλι είχε κάνει τη σχετική ανακοίνωση εδώ και λίγες μέρες, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επιστρέφει με μία νέα εκπομπή διαμορφωμένη στις ανάγκες των ημερών λόγω κορωνοϊού.

Μαζί του ο Νικόλας Ράπτης, συμμετέχουν ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Θανάσης Πασσάς.

Στην αποψινή πρεμιέρα του «Live Tonight»:

Ο Γρηγόρης θα συνδεθεί, μέσω skype, με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου, στην Κύπρο, με τον ηθοποιό Γιάννη Σπαλιάρα και με τον ηθοποιό-τραγουδιστή Δημήτρη Σταρόβα που θα «ντύσει» μελωδικά τη βραδιά.

Επίσης, ο stand - up comedian Λάμπρος Φισφής και η διαδικτυακή του παρέα θα βάλουν τη δική τους χιουμοριστική πινελιά, ενώ ο Γρηγόρης θα κάνει μια ιδιαίτερη έκπληξη σε ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Στη μεγάλη συντροφιά του «Live Tonight», όλα έχουν τη θέση τους, και η ενημέρωση και η ψυχαγωγία: βίντεο επικαιρότητας, βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν εντύπωση με το περιεχόμενό τους, ζεστή κουβέντα και χιουμοριστικός σχολιασμός, μουσικές στιγμές, παιχνίδια, challenges, αλλά και τηλεφωνικές συνδέσεις με τηλεθεατές.

«Live Tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πρεμιέρα απόψε στις 00:15, στον ΑΝΤ1.

#LiveTonight Facebook: @LiveTonightANT1 Instagram: @livetonight_ant1