Θήλασε δημόσια η Νίκη Θωμοπούλου! Η πιο τρυφερή φωτογραφία μαμάς και κόρης

"Λιώσαμε"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θήλασε δημόσια η Νίκη Θωμοπούλου! Η πιο τρυφερή φωτογραφία μαμάς και κόρης

Η Νίκη Θωμοπούλου έδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι μία πολύ δυναμική γυναίκα που δεν υπολογίζει στερεότυπα και οπισθοδρομικές απόψεις και έτσι αποφάσισε να θηλάσει δημόσια ενώ μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως πρόκειται για την πιο τρυφερή φωτογραφία μαμάς και κόρης.

Η νέα μανούλα θέλησε να δείξει τη λατρεία που έχει στη νεογέννητη κορούλα της και έτσι δε δίστασε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ δυνατή φωτογραφία.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι celebrities που έχουν αποφασίσει να δείξουν δημόσια τον θηλασμό του, προωθώντας το μήνυμα πως πρόκειται για μία τρυφερή πράξη.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πριν από λίγο καιρό, στέλνοντας μάλιστα ένα μήνυμα προς όλες τις μανούλες.

«I’m so in love with my baby and…. my nursing chair!» έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Νίκη Θωμοπούλου θηλασμός

Με τη γέννηση της κόρης τους, οι δύο γονείς είχαν γράψει

"Welcome to this crazy world, lil one Και μέσα στις δυσκολίες των καιρών γεννιέται πάντα η ελπίδα! Και έχει το πιο ωραίο μπουγελοφατσάκι Ευτυχισμένη που φέραμε στον κόσμο ένα μοσχαράκι (4.130 κιλά και 57 πόντους!!!) υγιέστατο και (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) πανέμορφο - και το πιο σπουδαίο - με φυσιολογικό τρόπο!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό @dimitriskoleskas και την υπερκαταπληκτική μου μαία @enta_mpaka για τη στήριξη και τη βοήθεια τους τις στιγμές του τοκετού που εξαντλήθηκε το κουράγιο και η επιμονή να συνεχίσω να προσπαθώ. Και φυσικά.. όλα αυτά δε θα τα κατάφερνα χωρίς τον άντρα της ζωής μου.. πιο δυνατός από ποτέ δίπλα μου! " έγραψαν στη λεζάντα της εικόνας! Δείτε ωστόσο και μια ακόμα ανάρτηση που είχε κάνει η Θωμοπούλου, όσο ήταν ακόμα έγκυος στο κοριτσάκι της!