Ξέσπασμα από τη Βάνα Μπάρμπα - «Οι ηθοποιοί που ψηφίστηκαν Ευρωβουλευτές τι κάνουν;»

Τι την έχει ενοχλήσει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασμα από τη Βάνα Μπάρμπα - «Οι ηθοποιοί που ψηφίστηκαν Ευρωβουλευτές τι κάνουν;»

Η Βάνα Μπάρμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, είχε ένα ξέσπασμα σχετικά με τους ηθοποιούς και τους καλλιτέχνες που μένουν χωρίς δουλειά και απευθύνθηκε συγκεκριμένα, στους ηθοποιούς που ψηφίστηκαν ως Ευρωβουλευτές ρωτώντας τους τι κάνουν.

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να απευθυνθεί προς το Υπουργείο Πολιτισμού και να κάνει μία νύξη σχετικά με την αντιμετώπιση που έχει απέναντι στους ηθοποιούς και γενικότερα τους καλλιτέχνες που έχουν μείνει χωρίς δουλειά.

Συγκεκριμένα, απευθύνθηκε και στους ευρωβουλευτές που τυχαίνει να είναι και ηθοποιοί, και ζήτησε να γίνει κάτι για όλους εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά εδώ και λίγο καιρό λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τα κλειστά θέατρα και τις κλειστές πίστες.

Η ίδια μάλιστα, είχε κανονίσει να κάνει μία εκδήλωση για τα γενέθλιά της και την ακύρωσε ακριβώς λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook

«Καλο μηνα. Συγνωμη αλλα ρωταμε τους υπευθυνους του υπουργειου πολιτισμου….. τι θα γινουν ολοι οι καλλιτεχνες …μουσικοι συνθετες ηθοποιοι.. σκηνοθετες.. που την επόμενη μερα .. ενω σιγα σιγα θα ανοιγουν τα καφε τα παρκα… ο κοσμος δειλα δειλα θα βγαινει…και οι καλιτεχνες πως θα βγουν οταν εκτον πραγματων δεν θα γινονται συναυλιες φεστιβαλ…ακομα και ταινιες . .η σηριαλ…αυτοι οι ανθρωποι που σας διασκεδαζουν τοσα χρονια πως ..θα μπορεσουν να μεινουν αξιοπρεπεις ..και να βοηθησουν τις οικογενειες τους...μας δειχνουν οτι ειμαστε ο τελευταιος τροχος της αμαξης..αλλα να ξερουν οτι δεν θα το αφησουμε ετσι ..ΔΡΑΣΗ. τωρα απο ολα τα συνδικατα των καλλιτεχνων.και εσεις οι ευρωβουλευτες που σαν ηθοποιοι ψηφιστηκατε..τι κανετε τωρα ..που ειναι η φωνη σας …ΝΤΡΟΠΗ».

Καλο μηνα. Συγνωμη αλλα ρωταμε τους υπευθυνους του υπουργειου πολιτισμου.....τι θα γινουν ολοι οι καλλιτεχνες...

Posted by Vana Barba on Wednesday, April 1, 2020