MasterChef: Αυτός ο παίκτης πήρε την ασυλία

Είναι ασφαλής για την ψηφοφορία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αυτός ο παίκτης πήρε την ασυλία

Λίγο πριν τελειώσει το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τον παίκτη που κατάφερε και κέρδισε τη δοκιμασία ασυλίας, εξασφαλίζοντας την παραμονή του στο διαγωνισμό μαγειρικής για λίγες ακόμα μέρες αφού πλέον δεν μπορεί να ψηφιστεί.

Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε και οι παίκτες της οδηγήθηκαν σε δοκιμασία ασυλίας, με τον Σταύρο να μένει εκτός μιας και είχε κερδίσει την ασυλία από τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας.

Η δοκιμασία ασυλίας ήταν ιδιαίτερα περίπλοκη για την ομάδα που έχασε στην ομαδική δοκιμασία, αφού στην πρώτη φάση οι παίκτες έπρεπε να δοκιμάσουν δέκα τυριά και να τα αναγνωρίσουν χωρίς να βλέπουν. Από αυτή τη δοκιμασία, νικητές αναδείχθηκαν η Ντέμη και ο Ηρακλής.

Στη συνέχεια οι δυο τους κλήθηκαν να φτιάξουν σαγανάκι από τέσσερα τυριά που υπήρχαν στον πάγκο, με την Ντέμη να μη διστάζει να εκφράσει την αηδία της για τις ζωικές πρωτεΐνες που χρειάστηκε να διαχειριστεί αλλά και να δοκιμάσει στην δοκιμασία ασυλίας.

Από τους δυο, αυτή που κατάφερε τελικά να κερδίσει ήταν η Ντέμη, αφού έφτιαξε 12 τέλεια σαγανάκια έναντι 11 που έκανε ο Ηρακλής, ο οποίος σημείωσε πως είναι σίγουρος πως θα είναι υποψήφιος.

Το σχόλιο του Σταύρου στη Ντέμη

Όταν οι κριτές ανακοίνωσαν πως η δοκιμασία είχε να κάνει με γευσιγνωσία τυριών, η Ντέμη αντέδρασε λίγο γιατί ως vegan έχει να φάει τυρί εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια, ενώ μάλιστα έκανε και μία γκριμάτσα στο άκουσμα της δοκιμασίας.

Στη συνέχεια ο Σταύρος, μιλώντας στην κάμερα εξήγησε πως η Ντέμη όχι μόνο θα έτρωγε τα τυριά για να πάρει την ασυλία, αλλά και ζωντανό ζωάκι να της έφερνες εκείνη την ώρα θα το έτρωγε προκειμένου να μείνει στον διαγωνισμό.