Με κίτρινη γούνα και καπέλο στο σπίτι ο Νίκος Μουτσινάς - Το βίντεο που δεν πρέπει να χάσεις

Θα πέσεις κάτω από τα γέλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κίτρινη γούνα και καπέλο στο σπίτι ο Νίκος Μουτσινάς - Το βίντεο που δεν πρέπει να χάσεις

Αυτό το βίντεο του Νίκου Μουτσινά, είναι ένα από τα πολλά που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα. Τον είδαμε με κίτρινη γούνα, αλλά και καπέλο μέσα στο σπίτι του και πέσαμε κάτω από τα γέλια, με τον ρόλο που έκανε.

Ο ηθοποιός αλλά και παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», μένει και ο ίδιος σε αυτοπεριορισμό. Μάλιστα, η εκπομπή του πλέον προβάλλεται σε επανάληψη μέσ από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, καθώς τα γυρίσματα έχουν «παγώσει» μέχρι νεωτέρας, λόγω όλων των εξελίξεων του ιού.

Για το λόγο αυτό ο Νίκος Μουτσινάς ψάχνει διάφορους τρόπους για να περάσει όμορφα ο χρόνος του μέσα στο σπίτι. Ο παρουσιαστής - ηθοποιός μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την καθημερινότητα του.

Ο Νίκος Μουτσινάς εκτός από ενεργός στο Instagram, είναι ενεργός και στο Tik Tok και μοιράζεται και εκεί διάφορα βίντεο που φτιάχνει και υποδύεται διάφορους ρόλους από σειρές. Αυτό που δημοσίευσε πρόσφατα, θα σας κάνει να πέσετε κάτω από τα γέλια.

Αυτό είναι το βίντεο που δεν πρέπει να χάσεις

Ο Νίκος Μουτσινάς, φόρεσε την κίτρινη γούνα του, το καλοκαιρινό του καπέλο και αυτό το βίντεο που μοιράστηκε, δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα.

Αυτό είναι βίντεο του Νίκου Μουτσινά που δεν πρέπει να χάσεις - Έκανε την «Μπία» από τις Σαββατογεννημένες

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της τηλεόρασης, αλλά και του θεάτρου. Έχει απίστευτο ταλέντο και το αποδεικνύει καθημερινά. Μια απόδειξη είναι και το επικό βίντεο, στο οποίο τον είδαμε να κάνει «Μπία» από την αγαπημένη σειρά «Σαββατογεννημένες». Είναι για τρελά γέλια!

Εκτός από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ασχολείται και με μια άλλη διαδικτυακή πλατφόρμα. Το Tik Tok! Όπου ο κάθε ένας μπορεί να φτιάξει το δικό του βίντεο με λόγια αλλά και ήχους από αγαπημένες σειρές, τραγούδια, αλλά και viral στιγμές.

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν επέλεξε να κάνει την «Μπία» από την αγαπημένη σειρά του Mega «Σαββατογεννημένες» και με το απίστευτο ταλέντο του το πήγε σε άλλο. λέβελ!

Δείτε και μόνοι σας: