Όλος μαύρος ο καναπές του Κωνσταντίνου Αργυρού - Ξάπλωσε πάνω του και πάθαμε πλάκα

Τους πάει πολύ...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλος μαύρος ο καναπές του Κωνσταντίνου Αργυρού - Ξάπλωσε πάνω του και πάθαμε πλάκα

Στο σπίτι του μένει κλεισμένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ακούγοντας όλα τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας του φονικού ιού κορωνοϊού. Έτσι, τον ελεύθερο χρόνο του τον αξιοποιεί χαλαρώνοντας στον μαύρο καναπέ του ξαπλωμένος διαβάζοντας κάποιο βιβλίο. Μόλις τον δείτε, θα πάθετε πλάκα, είναι κούκλος.

Τώρα που το νυχτερινό κέντρο όπου θα τραγουδούσε ανέβαλε την πρεμιέρα του μέχρι νεωτέρας λόγω της εξάπλωσης της πανδημία, ο τραγουδιστής έχει περισσότερο χρόνο ελεύθερο για τον ίδιο και να κάνει πράγματα που αγαπάει.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όποτε θέλει να «ξεφύγει» από τις δύσκολες καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις, λατρεύει να χαλαρώνει στο σπίτι του, είτε παίζοντας μουσική στο πιάνο που έχει, είτε ηρεμεί στο σαλόνι του διαβάζοντας κάποιο βιβλίο, όπως είπαμε παραπάνω. Για το λόγο αυτό έχει διακοσμήσει το σπίτι του με τα αγαπημένα του χρώματα και έπιπλα, μιας και το σπίτι του είναι το προσωπικό του καταφύγιο.

Η φωτογραφία ξαπλωμένος στον καναπέ του

Πριν λίγες ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια ακόμη φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού του, που όπως έχουμε δει πολλές φορές είναι πολύ εντυπωσιακό. Τα χρώματα στην διακόσμηση είναι κυρίως μαύρο γκρι και λευκό, ενώ ο καναπές του είναι όλος μαύρος.

«Η ελευθερία είναι εσωτερική υπόθεση. Μπορείς να είσαι κλεισμένος σπίτι & να νιώθεις ελεύθερος», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Στο σαλόνι του έχει και έναν απίστευτο πίνακα

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους πως περνάει τις ώρες του σε αυτοπεριορισμό, είδαμε πως σε ένα τοίχο έχει έναν απίστευτο πίνακα.

Συγκεκριμένα, αυτός ο πίνακας κοσμεί έναν από τους τοίχους του σαλονιού του. Είναι στις αποχρώσεις που κυριαρχούν στο δωμάτιο, δηλαδή το μαύρο και γενικά τα πιο σκούρα και «μουντά» χρώματα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας έχει βάλει στο σαλόνι του. Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε είδαμε πόσο cozy και minimal είναι. Μάλιστα, το σαλόνι του είναι ακριβώς δίπλα από την αγαπημένη του γωνία που είναι το πιάνο του, το οποίο είναι σε λευκό χρώμα και άκρως εντυπωσιακό. Εκεί περνάει τις περισσότερες ώρες του για να έχει και την φωνή του σε... φόρμα.