Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαυροφορεμένος ο Γιάννης Στάνκογλου στην κηδεία του Μανώλη Γλέζου

Το συγκινητικό "αντίο"

Μαυροφορεμένος ο Γιάννης Στάνκογλου στην κηδεία του Μανώλη Γλέζου
News 02.04.2020 15:10
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Γιάννης Στάνκογλου πήρε τα απαραίτητα μέτρα και εμφανίστηκε στην κηδεία του Μανώλη Γλέζου. O ίδιος μαυροφορεμένος τόνισε πως δεν γινόταν να μην δώσει το δικό του αντίο και για αυτό αν και τα τελευταία λόγια δόθηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο, θέλησε να παρευρεθεί και αυτός για να τον τιμήσει.

O Γιάννης Στάνκογλου ένιωσε την ανάγκη να αποχαιρετήσει τον Μανώλη Γλέζο και βρέθηκε διακριτικά στην κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο, και μοιράστηκε στα social media ένα συγκινητικό βίντεο που τράβηξε ο ίδιος.

Όπως είναι γνωστό η κηδεία έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο λόγω της κατάστασης και των μέτρων για τον κορωνοϊό, ωστόσο ο ίδιος θεώρησε πως το σωστό ήταν να τιμηθεί ο Μανώλης Γλέζος όπως του αξίζει.

Μαυροφορεμένος ο Γιάννης Στάνκογλου στην κηδεία του Μανώλη Γλέζου - Τα συγκινητικά λόγια

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ Σε εναν μεγάλο Άνθρωπο και προτείνω Μετά το τέλος αυτής Της καραντίνας Μια μεγάλη πορεία στην μνήμη του… Ήμουν εκεί σήμερα και πρέπει να τον τιμήσουμε όπως πρέπει» έγραψε ο Γιάννης Στάνκογλου στο προφίλ του στο facebook. Ρίξτε και μια ματιά στο ιατρικό ανακοινωθέν που επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του Μανώλη Γλέζου.

Αντίο....

Posted by Yiannis Stankoglou on Wednesday, 1 April 2020

Το «αντίο» που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Μανώλη Γλέζο

«Το έθνος χαμηλώνει τις σημαίες του για να περάσει ένας μεγάλος Έλληνας. Αυτός που πρώτος κατέβασε το σύμβολο των κατακτητών από την Ακρόπολη. Για να αναδειχθεί, έτσι, ο ίδιος σε σύμβολο της ελεύθερης πατρίδας μας.

Ο Μανώλης Γλέζος εκπροσώπησε μία γενιά που δεν λύγισε και δεν υποτάχθηκε. Ούτε και φυλακίστηκε σε κομματικούς φανατισμούς. Μια γενιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, στην Ελευθερία και στην Δημοκρατία.

Υπήρξε, όμως, ταυτόχρονα, και ένας γλυκός άνθρωπος. Προσωπικά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την επίσκεψή του στο σπίτι μου -ένας λεοντόκαρδος με τρυφερό βλέμμα και με ένα κόκκινο γαρύφαλλο στο χέρι- το βράδυ που έφυγε ο πατέρας μου. Θα μας λείψει πολύ…

Ο θάνατος του Μανώλη Γλέζου αφήνει τους Έλληνες φτωχότερους. Αλλά η ζωή του αφήνει την Ελλάδα πλουσιότερη. Γιατί το παράδειγμα του – το παράδειγμα μιας ζωής αγνού πατριώτη και αληθινού μαχητή- μένει φωτεινός οδηγός για όλους. Και μας οπλίζει με δύναμη, ώστε να ξεπερνούμε ενωμένοι δυσκολίες όπως οι σημερινές.

Μαζί με όλους τους Έλληνες, σκύβω με σεβασμό το κεφάλι στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου. Τον αποχαιρετώ με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη. Και εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Μητσοτάκης Γλέζος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος - Πέθανε ο Μανώλης Γλέζος

Μανώλης Γλέζος: Αυτό είναι το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό του

Share