Η Μενεγάκη αποκάλυψε τι κάνει με τον Ματεό τα βράδια στο σπίτι

Δεν δίστασε να το πει στον αέρα του ALPHAtv

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μενεγάκη αποκάλυψε τι κάνει με τον Ματεό τα βράδια στο σπίτι

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή της εκπομπής, αποκάλυψε στους συνεργάτες της, αλλά και στο τηλεοπτικό της κοινό, τι κάνει με τον σύζυγο της, Ματέο Παντζόπουλο κάθε βράδυ στο σπίτι τους, καθώς όπως όλοι μας, έτσι και εκείνοι βρίσκονται κλεισμένοι μέσα.

Η παρουσιάστρια ακολουθεί πιστά όλα τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την προστασία μας από τον φονικό ιό κορωνοϊό. Ακόμη, παρόλο που πάει στο κανάλι καθημερινά λόγω της εκπομπής της, προσέχει πολύ μην τυχόν και κολλήσει και μεταφέρει τον ιό στην οικογένεια της.

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως έχει πει αρκετές φορές μέσα από την εκπομπή της, προσπαθεί να περνάει πολύ δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά της, ενώ μαγειρεύει καθημερινά αγαπημένα τους, αλλά και υγιεινά φαγητά. Ενώ, όποτε ο καιρός είναι καλός, περνούν την ημέρα τους στον κήπο.

Ωστόσο, σήμερα η παρουσιάστρια θέλησε να αποκαλύψει τι κάνει τα βράδια με τον σύζυγο της, Ματέο Παντζόπουλο. Η Ελένη Μενεγάκη είπε ότι βλέπουν ταινίες, όπως έκαναν και χθες βράδυ, που είδαν μία από τις αγαπημένες της ταινίες.

Τις προάλλες η Με ενεγάκη αποκάλυψε τι αδιανόητο γίνεται στο σπίτι με τα παιδιά

Στη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές της, ένα αδιανόητο περιστατικό που της συνέβη λίγο πριν βγει βόλτα με τα παιδιά της εν μέσω καραντίνας!

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, μένει διαρκώς στο σπίτι και οι μόνες έξοδοι που κάνει είναι για να πάει στα στούντιο του Alpha για την εκπομπή της.

Η χθεσινή μέρα ωστόσο αποτελούσε εξαίρεση μιας και σύσσωμη η οικογένεια θέλησε να γιορτάσει τα πέμπτα γενέθλια της μικρής Μαρίνας και έτσι αποφάσισαν να βγουν όλοι μαζί βόλτα μιας και ο καιρός ήταν πολύ καλός.

Και μιας και είπαμε για την μικρή Μαρίνα, στη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ποια είναι η κρυφή της "αγάπη" με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της.

Ωστόσο λίγο αφού βγει από το σπίτι της στα Μελίσσια, η Ελένη Μενεγάκη συνειδητοποίησε πως δεν έχει συμπληρώσει το χαρτί που χρειάζεται για να βγει από το σπίτι.

Γύρισε λοιπόν πίσω άρον άρον για να συμπληρώσει το χαρτί και να κάνει ανενόχλητη τη βόλτα της.