Έχεις δει την Κατερίνα Στικούδη έφηβη; Θα πάθεις σοκ

Ανέβασε ένα σωρό φωτογραφίες από το παρελθόν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχεις δει την Κατερίνα Στικούδη έφηβη; Θα πάθεις σοκ

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Κατερίνα Στικούδη με τις λαμπερές τουαλέτες της και τα στιλάτα χτενίσματα, ωστόσο η ίδια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την εφηβεία της και μόλις τις δεις θα πάθεις κανονικό σοκ!

Φυσικά είναι αυτό που σκέφτεσαι! Η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν κουκλάρα από κούνια αλλά έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον να δεις πώς έχει αλλάξει με τα χρόνια και πώς ήταν στα μαθητικά της χρόνια.

Η Κατερίνα Στικούδη αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο που έχει στο σπίτι και κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν και στις παλιές της φωτογραφίες προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, εικόνες από τα μαθητικά της χρόνια.

Από την εποχή που ήταν στο δημοτικό και στο λύκειο, η Κατερίνα Στικούδη ήταν πανέμορφη και αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τις προάλλες, η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο όμορφη φωτογραφία του συζύγου της με την μαμά της!

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κατερίνα Στικούδη για το ταξίδι των αναμνήσεων:

Κατερίνα Στικούδη instagram
στικούδη δημοτικό
Κατερίνα Στικούδη φωτογραφίες

Τι είπε η Κατερίνα Στικούδη όταν αποχαιρέτησε το My Style Rocks

Η Κατερίνα Στικούδη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει προσωρινά την αγαπημένη της εκπομπή και να στείλει το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

«Σήμερα θα προβληθούν τα τελευταία 2 επεισόδια του grmystylerocks που γυρίστηκαν περίπου πριν από μια βδομάδα! Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό που ζούμε κάποια στιγμή θα τελειώσει ! Μέχρι τότε να είστε προσεκτικοί και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα μέσα από τη συχνότητα του skaitv.gr ! Σήμερα στις 10:00 το βραδινό μας Gala!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της.